|

Şenol Güneş'ten 'Milli Takım' açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında gündemle ilgili konular üzerine açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam Beşiktaş'tan ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını ancak ayrılması halinde A Milli Takım'ı çalıştırmak istediğini dile getirdi.

Yeni Şafak
12:15 - 11/09/2018 Salı
Güncelleme: 13:00 - 11/09/2018 Salı
Yeni Şafak
Şenol Güneş
Şenol Güneş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında konuştu. Tecrübeli çalıştırıcının sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

"Yabancı sayısındaki görüşüm belli"
  • Yabancı kontenjanı konusunda hiç tartışmaya girmedim. Sadece yabancı sayısının fazla olduğunu söyledim. 14 yabancı sayısı sakıncalı. Serbest olsun o zaman? Zaten 11 kişi oynuyor... 14 yabancı sayısı, serbest demektir. Benim görüşüm bu.
"Kulüp başkanlığı teklif ettiler"
  • Bana kulüp başkanlığı teklifi çok oldu ama benim bildiğim iş değil. Acaba hocalığımı beğenmiyorlar da mı bunu teklif ediyorlar diyorum. Ben her rolde oynayamam.
"Ayrılma düşüncem yok"
  • Sözleşmem bitiyor ama ayrılma düşüncem yok. Eğer ayrılırsam, milli takımlarda çalışmak isterim diye önceden söylemiştim. Türkiye'de uzun yıllar çalışmanın doğru olacağını zannetmiyorum. Bu bizde yıpranma getiriyor.

#Beşiktaş
#Şenol Güneş
6 yıl önce