|

Şenol Hoca adaletlidir

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı takımın Hırvat futbolcu Domagoj Vida'yı kadrosuna katması halinde transferi noktalayacağını söyledi. Albayrak, Güneş'in transferlerden hoşnutsuz olduğu iddialarına ise “Hocamız, bunları aklının ucundan bile geçirmez. Şenol Güneş hak edene formayı verir” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 03:55 - 28/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Şenol Hoca adaletlidir
​Şenol Hoca adaletlidir

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Vida'yı transfer etmek için kulübüne tekliflerini sunduklarını belirterek, "Bizim şartlarımıza uyarsa bu transfer döneminde alacağız. Oyuncunun Ocak ayında sözleşmesi bitiyor. Bu bir ticaret. Şu anda onların oyuncusu ama dört ay için o kadar para verilir mi? Parayı sokakta bulmadık. Kulübün menfaati için en iyi şartlarda, bütçemize uygun şekilde transfer yapmaya gayret ediyoruz. Vida, Beşiktaş'a gelmek istiyor" ifadelerini kullandı.

TAKIM HER GEÇEN GÜN
ÜSTÜNE KOYUYOR

Metin Albayrak, siyah-beyazlı takımın her geçen gün performansının yükseldiğini belirterek, şöyle konuştu, "İki yıldır çıtayı o kadar yükseğe koyduk ki herkes aynı futbolu bekliyor. Takım her geçen gün üstüne koyuyor. Dün bir tık daha yukarı çıktı. Bursaspor da iyi oynadı, çok zorladı" Milli maçlar arasına galibiyetle girmenin önemli olduğunu ifade eden siyah-beyazlı yönetici, "Zaman zaman düşüşler yaşadık ama kazanmayı başardık. Bundan sonra bir seri başlayacak" değerlendirmesinde bulundu.

ŞENOL GÜNEŞ HAK EDENE
FORMAYI VERİR

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in, istediği oyuncular alınmadığı için yeni transferleri oynatmadığı yönünde basında çıkan haberlerle ilgili de konuşan Albayrak, şunları kaydetti, "Böyle bir şey kesinlikle yok. Hocamız çok dürüst, namuslu bir adam, hiçbir şekilde egosu yok. Müthiş bir takım oyuncusu. İntikam için böyle bir şey yapmaz. Bunları aklının ucundan bile geçirmez. Şenol Güneş hak edene formayı verir. Transferin nasıl yapıldığını başkanımız da daha önce açıkladı. Oynatmamak hocanın takdiri, buna bir şey diyemeyiz. Hazır görmüyordur ya da teknik, taktik anlamda mutlaka bir bildiği vardır. Pepe oynuyor, Negredo daha fazla süre almaya başladı. Böyle bir algıyla yıpratma kampanyası yapmaya, Şenol Güneş ile başkanın arasını açmaya çalışıyorlar. Böyle bir şeyin olmadığını anlatmaya çalışıyoruz ama kimse anlamıyor. İki yıldır da şampiyon oluyoruz. Hocamızla çok iyi, sevgi ve saygıya dayanan ilişkimiz var."

  • Vida için sefer başladı
  • Beşiktaş yöneticileri, uzun zamandır peşinde olduğu Domagoj Vida konusuna son noktayı koymak için Ukrayna'ya gitti. Teknik Direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda kadroya bir stoper katmak isteyen siyah-beyazlı yöneticiler, Dinamo Kiev ve daha önce ön protokol imzaladıkları Vida ile görüşüp son pürüzleri halledip, Hırvat oyuncuyla birlikte İstanbul'a dönecek. 28 yaşındaki Vida'nın yıllık 2.2 milyon Euro alacağı ve Beşiktaş'la 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Ukrayna kulübü ile 31 Aralık 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Hırvat Milli Takımı'nın oyuncusu Vida, Şampiyonlar Ligi'nde yer almasında dolayı Beşiktaş'ta forma giymek istediğini hem kendi kulübüne hem de Beşiktaşlı yöneticilere söylemişti. Bu konuda bir açıklama yapan Dinamo Kiev Teknik Direktörü Alyaksandr Khatskevich de, Vida'nın kararını verdiğini ve kendilerine gelen en iyi teklifi Beşiktaş'ın yaptığını açıkladı. Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer etmek için girişimde bulunduğu Domagoj Vida, tercihini Beşiktaş'tan yana kullandı. Şampiyonlar Ligi kuralarının çekilmesinden sonra, bu transferi bir an önce bitirmek ve Hırvat stoperi kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ta, transfer komitesi başkanı Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 28 yaşındaki stoperi Türkiye'ye getirmek için Ukrayna'ya gitti. İmzaların Ukrayna'da atılacağı ve transferin kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşılacağı öğrenildi.
#Şenol Güneş
#Metin Albayrak
7 yıl önce