|

Serdal Adalı destek turunda

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, el birliği ile kulübü özlediği günlere getirmek için yola çıktıklarını söyledi.

İha
00:00 - 5/06/2013 Çarşamba
Güncelleme: 11:50 - 5/06/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Serdal Adalı destek turunda
Serdal Adalı destek turunda

Başkan adayı Serdal Adalı, Tekirdağ''ın Çorlu İlçesi'nde düzenlenen gecede, Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Adalı'yı burada bir grup Beşiktaş taraftarı ve Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Akın Yılmaz karşıladı.

Gecede bir konuşma yapan Serdal Adalı, "Beşiktaş büyük bir kulüptür. Yapılacak olan kongreyle bizler başkanımızı değil, vizyonumuzu, geleceğimizi ve kulübümüzün finansal büyüklüğünü belirleyeceğiz. Rakiplerimizle aramızda oluşan mesafenin kapanıp kapanmayacağına karar vereceğiz. Kara Kartalımız'ın büyümesine yönelik tutumlarımızı sergileyeceğiz. Elbette biz de üstümüze düşeni hem maddi, hem de manevi olarak yapmaya hazırız. Gece gündüz demeden çalışıyoruz'' dedi.

Adalı, "Yönetim listemizi tamamladık. Kulübümüzün mali, sportif ve tesisleşme yolunda güzel projelerimiz var. Bir kısmını yakında kamuoyuyla paylaşacağız. Tüm camiamız gurur duyacaktır. Yapılacak olan kongrede sizlerin desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

11 yıl önce