|

Serdar Ali Çelikler: Lucescu'nun yerine Aykut Kocaman

A Milli Takım'ın Rusya'ya 2-0 mağlup olduğu maçı yorumlayan Serdar Ali Çelikler, ay-yıldızlı ekibin başına Aykut Kocaman'ın geçeceğini iddia etti.

Yeni Şafak
09:03 - 15/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:27 - 15/10/2018 Pazartesi
Lucescu yönetimindeki Milli Takım, Uluslar Ligi'nde çıktığı 3 maçtan 1 galibiyet aldı.
Lucescu yönetimindeki Milli Takım, Uluslar Ligi'nde çıktığı 3 maçtan 1 galibiyet aldı.

Uluslar Ligi'nde grupta çıkma şansını yitiren A Milli Takım'da teknik direktör Mircea Lucescu'nun geleceği ciddi ciddi tartışma konusu olurken, spor yazarı Serdar Ali Çelikler'den flaş bir iddia geldi. A Millilerin Rusya'ya 2-0 mağlup olduğu maçı değerlendiren Çelikler, Aykut Kocaman'ın Kasım ayında oynanacak İsveç maçından sonra Milli Takım'ın başıma geçeceğini düşündüğünü ifade etti.

"3 hocadan biri olacak"

Serdar Ali Çelikler'in CNN Türk'te konuyla ilgili yaptığı açıklamalar şöyle;

  • "Aykut Kocaman'ı, Uluslar Ligi'nin son maçından sonra milli takımın başında görürüz diye düşünüyorum. Taraftarlar yerli hoca istiyor. Fatih Terim'in olacak hali yok. Mustafa Denizli takım çalıştırıyor. Şenol Güneş ise sezon sonunda olabilir. Sezon sonuna kalırsa ama Lucescu, elemelere başlamış olacak. Elemeler başlarken milli takımın başında yerli hoca olacağına eminim. Aykut Kocaman da görevi istiyor. Yılmaz Vural da istiyor. Ersun hoca olmayacak belli. Yılmaz Vural, Aykut Kocaman ve Şenol Güneş'ten biri olacak. Başka kim olacak?"


#Mircea Lucescu
#AYkut Kocaman
6 yıl önce