|

Serdar Dursun Fenerbahçe ile görüştüğünü açıkladı: Erol Bulut istedi beni

Almanya 2. Lig ekiplerinden Darmstadt forması giyen Türk oyuncu Serdar Dursun attığı goller kadar, transfer döneminde adının geçtiği kulüplerle de gündeme geliyor. Geride bıraktığımız sezon başarılı bir performans sergileyen Serdar Dursun; Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe ile transferi hakkında görüştüğünü hatta sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Erol Bulut ile konuştuğunu açıkladı.

Haber Merkezi
10:49 - 25/09/2020 Friday
Güncelleme: 11:06 - 25/09/2020 Friday
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Serdar Dursun'un güncel bonservis değeri 1.5 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre Serdar Dursun'un güncel bonservis değeri 1.5 milyon euro.

Darmstadt forması giyen Serdar Dursun'un adı ülkemizin önemli kulüpleriyle anılmaya devam ediyor. 28 yaşındaki golcü oyuncu, Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe ile masaya oturduğunu açıkladı. Bonservisi konusunda da açıklamalarda bulunan Serdar Dursun, kendisine tekliflerin geldiğini fakat kulübün kabul etmediğini söyledi.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Serdar Dursun, kulübün bonservis için 1.5 milyon euro istediğini açıklarken, "Yöneticilerle konuştum. Hedeflerim olduğunu daha üst liglerde yer almayı hedeflediğimi ifade ettim. Bonservisimle ilgili sıkıntı oldu. Kulüp 1.5 milyon euro istiyor. 1-2 takım resmi teklif yaptı ama Darmstadt bu teklifi beğenmedi. Kulüpler de bu bedeli ödemeye korktu. İlerleyen günlerde ne olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.


"Erol Bulut ile görüştüm, beni 2. forvet olarak istedi"

Adının Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılması hakkında da konuşan 28 yaşındaki golcü oyuncu, "Bu takımlarla menajerim görüştü. Daha sıkı görüşme Fenerbahçe ile oldu. Erol Bulut ile görüştük. Erol Bulut beni 2. forvet olarak düşündü. Tabii ki bonservisim ve çeşitli nedenlerden dolayı temaslar son birkaç haftada kesildi. Ama Fenerbahçe’ye transferim gayet ciddi bir durumdaydı" dedi.

  • Serdar Dursun geçtiğimiz sezon 36 maçta 19 gol ve 6 asistle oynadı.
#Fenerbahçe
#serdar dursun
#erol bulut
#transfer
#Darmstadt
4 years ago
default-profile-img