|

Serdar Gürler: Milli Takıma seçilmeyi beklemiyorum

Osmanlıspor'da gösterdiği performansla dikkati çeken Serdar Gürler, Karabükspor'la oynayacakları maç ve milli takıma seçilip seçilmemesi hakkında ilginç mesajlar verdi.

Yeni Şafak
17:12 - 13/03/2018 Salı
Güncelleme: 17:55 - 13/03/2018 Salı
Yeni Şafak
Serdar Gürler, Osmanlıspor formasıyla bu sezon 26 resmi maçta 8 gol attı 6 da asist yapma başarısı gösterdi.
Serdar Gürler, Osmanlıspor formasıyla bu sezon 26 resmi maçta 8 gol attı 6 da asist yapma başarısı gösterdi.

Osmanlıspor'un başarılı oyuncusu Serdar Gürler, Süper Lig'in 26. haftasında oynayacakları Karabükspor mücadelesinin kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade ederken milli takıma seçilip seçilmemesi hakkında olumsuz mesajlar verdi.

İşte Serdar Gürler'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Hedefimiz ligde kalmak. Gençlerbirliği çok güzel bir seri yakalamıştı. 10 maç yenilmediler ama şu an aramızda 2 puan fark var. Bu demektir ki biz de çok kötü gitmemişiz. Antalyaspor, Kasımpaşa, Göztepe maçlarındaki beraberlik değer kazandı. Kardemir Karabükspor deplasmanı en zor maçlardan biri olacak. Kolay görülüyor, düşmüş gözle bakılıyor ama en çok korkulacak takım. Rahat oynayacaklar. Rehavete kapılma lüksümüz yok. Bursaspor'a nasıl hazırlandıysak Kardemir Karabükspor'a da öyle hazırlanıyoruz."
"Milli takıma çağıracağını düşünmüyorum"

  • "Bizim bayrağımız. Başında kim olursa olsun, hangi oyuncu olursa olsun... Amatör kümedeki futbolcuya da sorsanız milli takımda oynamak ister. Osmanlıspor'dan sonraki hedefim tabii ki milli takım ama beni çağıracağını açıkçası düşünmüyorum. İlk yarıda 7 gol atmış, 5 asist yapmışım, çağırmamış beni. Şimdi sakatlıktan yeni çıkmışım. 'Çağırmayacak' diye düşünüyorum. Takımım için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Herkes her zaman iyi oynayamaz ama iyi mücadele edebilir. Kötü oynasam dahi takım arkadaşlarım için çok mücadele ederim."


#Osmanlıspor
#Serdar Gürler
#Süper Lig
#Lucescu
6 yıl önce