|

Serge Aurier'den şaşırtan hareket

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'de forma giyen ve adı sık sık saha dışı olaylarla anılan Serge Aurier, milli takımda attığı golden sonra yaptığı boğaz kesme hareketiyle yine gündem oldu.

Yeni Şafak
14:06 - 10/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:34 - 10/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Serge Aurier daha önce teknik direktörü Laurent Blanc'a küfrettiği ve bir gece kulübü çıkışı polisle tartıştığı için aldığı hapis cezasıyla gündeme gelmişti.
Serge Aurier daha önce teknik direktörü Laurent Blanc'a küfrettiği ve bir gece kulübü çıkışı polisle tartıştığı için aldığı hapis cezasıyla gündeme gelmişti.

Paris Saint Germain'in Fildişi Sahilli oyuncusu Serge Aurier, yaptıklarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Paris'te bir gece kulübü çıkışı polisle tartıştığı ve şiddet uyguladığı gerekçesiyle 2 ay hapse mahkum edilen Serge Auirer bu kez de milli maçta yaptığı bir hareketle tartışmaların odak noktası haline geldi.



Fildişi Sahili'nin 2018 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde karşılaştığı ve 3-1 kazandığı Mali maçında gol atan Serge Aurier'nin gol sonrası tribünler önünde yaptığı hareket tartışma konusu oldu.



Daha önce de adı çeşitli spekülasyonlara karışan 23 yaşındaki oyuncunun, tribünlere koşarken eliyle boğaz kesme işareti yapması basın tarafından tepkiyle karşılandı. Maçın hakemi ise PSG'li genç oyuncuya herhangi bir kart göstermedi.





Ancak 2014 yılında hatırlanacağı üzere, Uruguaylı golcü Edinson Cavani, PSG'nin Lens ile karşılaştığı mücadelede attığı gol sonrası tribünlere doğru koşup eliyle 'sniper' işareti yapmıştı. Aurier'nin tam tersine Cavani bu hareketiyle maçın hakeminden sarı kart görmüş, itirazlarına devam edince de kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı.














#Paris Saint Germain
#Serge Aurier
#Edinson Cavani
8 yıl önce