|

Sergen Yalçın küme düşme puanını açıkladı

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Bursaspor ile oynayacakları maç öncesinde küme düşme puanı ile ilgili öngörüde bulundu.

Yeni Şafak
21:31 - 2/04/2019 Salı
Güncelleme: 22:13 - 2/04/2019 Salı
DHA
Sergen Yalçın.
Sergen Yalçın.

Aytemiz Alanyaspor, 6 Nisan'da sahasında Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın gözetiminde gerçekleşen antrenmana futbolcular ısınma hareketleriyle başladı. Pas oyunlarıyla antrenmana devam eden futbolcular, parkur çalışmasıyla idmanı sonlandırdı.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kalan 8 maçta kendilerini 24 puanlık bir havuzun beklediğini söyledi. Yalçın şöyle konuştu;
  • "3 haftalık bir ara tabii ki uzun bir süre. En heyecanlı döneme denk geldi bu ara. İyi bir hazırlık aşaması oldu bizim için. Herkes için böyle olmuştur. Sakat oyuncuların tekrar dönmesi, bir rehabilitasyon dönemi oldu. Son 8 haftalık final dönemi herkes için başlıyor. Ortada 24 puanlık bir havuz ortamı var. 8 maçlık sürede herkes için alınabilir bir puan. İyi hazırlandık bu sürede, 2 tane de hazırlık maçı oynadık. 2 haftadır iyi antrenmanlar yapıyoruz. Sakat oyuncularımız da takıma yavaş yavaş dönmeye başladı. Bu da bizim için mutluluk verici. Final dönemine başlayacağız. Bursaspor maçı bizim için zor.. Koşan ve mücadele eden agresif bir takıma karşı oynayacağız. Şu an puan cetvelindeki yerimiz, kalan 8 haftalık sürece göre iyi bir durumdayız. ek düşüncemiz bir an evvel puan barajının üzerine çıkmak. Yani barajı 39- 40 puan olarak düşünürsek ki bu sene öyle bir görüntü var. Alınacak sonuçlara göre baraj 40'ın üzerine de çıkabilir. Takımımızı bir an evvel güvenli bölgeye alarak ligi de en iyi bitirebildiğimiz yerde bitirmek istiyoruz"

#Aytemiz Alanyaspor
#Sergen Yalçın
5 yıl önce