|

Sergen Yalçın yıkıldı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa, kendi evinde Medicana Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Kırmızı-Beyazlı takımın teknik patronu Sergen Yalçın büyük üzüntü yaşadı.

Yeni Şafak
15:31 - 18/10/2015 Pazar
Güncelleme: 16:14 - 18/10/2015 Pazar
IHA

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Kasımpaşa kazanmayı hak etti. Daha iyi oynamamız gerekiyordu. Daha fazla mücadele etmemiz gerekiyordu” dedi.



Yalçın Kasımpaşa'yı tebrik ettiğini belirterek, “Oyunla ilgili ilk olarak gerçekten beklediğimiz performansın çok altında bir mücadele gösterdik. Kasımpaşa çok daha iyi oynadı tebrik ediyorum. Daha iyi oynamamız gerekiyordu. Daha fazla mücadele etmemiz gerekiyordu. Oyuna daha iyi konsantre olmamız gerekiyordu. Kötü oyunun yanında fizik olarak da çok eksik kaldık. Bu tür sonuçlara olabiliyor. Sezon başından beri aldığımız sonuçlar istediğimiz gibi değil. Söyleyecek bir şey yok elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.




Sergen yıkıldı

Bu yenilginin ardından Sivasspor, 6 puanda kalırken Kasımpaşa puanını 14'e yükseltti. Sergen Yalçın'ın alınan mağlubiyete bir hayli üzüldüğü görüldü.


Çalımbay: Daha farklı kazanabilirdik

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-1 kazandıkları Medicana Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Maçın başında sonuna kadar oyundan kopmadık. Maçı belki daha farklı kazanabilirdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik” dedi.




2-0'dan sonra çok iyi pozisyonlar yakaladıklarını belirten tecrübeli teknik adam, “Skorun 3, 4 olması lazımdı. Bunları atamazsan oluyor. Bizim takımda rölantiye alma gibi bir şey söz konusu değil. İzin vermemiz mümkün değil böyle bir şeye. Biraz daha ileride top tutabilseydik, sonrasında da ister istemez kapandık. Biz her zaman hücum düşünen takımız. Bugüne kadar hep ölü toplardan gol yedik. Yapmamamız gereken bir hatadan dolayı faul oldu. Bir sürü pozisyon oldu maçta, bunları değerlendirmemiz gerekiyordu. Hakan'ın attığı frikik gol olsa maç bitmişti. Bunların farkındayız inşallah daha iyi duruma geleceğiz” diye konuştu.




#sivasspor
#süper lig
#kasımpaşa
#maç sonucu
9 yıl önce