|

Sergen Yalçın'dan kırmızı kart açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Demir Grup Sivasspor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart görmüş ve tribünlere gönderilmişti. Yalçın daha sonra yaptığı açıklamada, gördüğü kırmızı kartın doğru bir kara olduğunu söyledi.

Haber Merkezi
09:09 - 3/10/2021 Pazar
Güncelleme: 09:16 - 3/10/2021 Pazar
Yeni Şafak
Sergen Yalçın kırmızı kartın ardından tribünlere çıktı.
Sergen Yalçın kırmızı kartın ardından tribünlere çıktı.

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Demir Grup Sivasspor'u ağırladı. Mücadeleyi siyah-beyazlılar 2-1 kazandı. Mücadelede Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 43. dakikada gördüğü kırmızı kartla tribünlere gönderildi.

Fanatik'te yer alan habere göre Yalçın, gördüğü kırmızı kart hakkında konuştu. Sergen Yalçın, "Hakemin gösterdiği kart doğru. Bir anlık öfke ile sahaya girdim. Hepsi bu. Kötü bir söz söylemedim' ifadelerini kullandı.

  • Sergen Yalçın neden kırmızı kart gördü?
  • 43. dakikadaki Beşiktaş atağında Demir Grup Sivasspor ceza alanı önünde rakibinin hamlesiyle Can Bozdoğan yerde kaldı. Oyun devam ederken, pozisyona sert tepki gösteren Sergen Yalçın, Can Bozdoğan'ın tedavisi için dışarı atılmak istenen ve yedek kulübesi önünden sahayı terk etmek üzere olan topa vurmasının ardından kırmızı kart gördü. Yalçın, gördüğü kırmızı kartın ardından tribüne gönderildi.


#Sergen Yalçın
#Beşiktaş
3 yıl önce