|

Sergen'den Batuhan için ilginç sözler

Sivasspor'un Sergen Yalçın'ı teknik direktörlük görevine getirmesinin ardından akıllara genç teknik adamın, oyuncusu Batuhan Karadeniz'le ilgili yaptığı yorum akıllara geldi.

Yeni Şafak
10:58 - 25/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 09:00 - 25/12/2014 Perşembe
Diğer

Sergen Yalçın'ın Sivasspor'un başına geçmesinin ardından genç teknik adamın şuanki oyuncusu Batuhan Karadeniz ile ilgili sarf ettiği o sözler akıllara geldi.


Skorer'in haberine göre, iki sezon önce Batuhan'ın Beşiktaş forması giydiği dönem yorumculuk yapan Yalçın, genç futbolcu için, "Batuhan yetenekli bir oyuncu değil. Ayak kullanması mesela sıfır. Fizik olarak düşük olur bir oyuncu. 22 yaşında bir adam 1 hafta uyumasa yine maça çıkar koşar. Hakan Şükür de ilk başladığında kalındı ama yukarı gidince zayıfladı. Batuhan bu fizik yapısıyla, bu kafayla bir yere gelmesi çok zor. Batuhan'ı takibi bıraktım, açık söyleyeyim. Barcelona'nın, İngiliz takımlarının takibinde olması lazımdı şu zamana kadar." şeklinde ağır bir eleştiri yapmıştı.

 

Bilindiği gibi Sergen Yalçın dönemindeki ilk maçında Gaziantep BŞB'yi konuk eden Sivasspor, karşılaşmadan 4-0 galip ayrılmış, ilk gol Batuhan Karadeniz'den gelmişti.
#Sergen Yalçın
#Batuhan Karadeniz
#sivasspor
#Gaziantep BŞB
9 yıl önce