|

Sezon sonu söz göndereceğim

Servet, teklifler aldığı İngiltere'ye devre arasında gidiş için izin istedi. G.Saray Başkanı, “Senden tek isteğim sezon sonuna kadar kalman” diyerek ikna etti

ABDULLAH EĞİLMEZ
00:00 - 2/01/2010 Cumartesi
Güncelleme: 23:26 - 1/01/2010 Cuma
Yeni Şafak
Sezon sonu söz göndereceğim
Sezon sonu söz göndereceğim

G.Saray'da sezon başında Marsilya'ya transferi an meselesi iken Fransız Kulübü'nde başkanın değişmesi üzerine yuvada kalan Servet Çetin, yönetime devre arasında takımdan ayrılmak istediğini iletti. Geçen sezon sözleşmesi sona ermesine rağmen kulübüne para kazandırarak Avrupa'ya gitme düşüncesiyle yeniden imza atan Servet, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'e “İngiltere'de bazı kulüpler menajerim aracılığıyla teklif yaptı. Eğer devre arasında gitmeme izin verirseniz resmi teklifi de yapacaklar” diyerek izin istedi. Olayı yönetimle görüşeceğini söyleyen Üstünel, Başkan Adnan Polat'ı gelişmelerden haberdar etti.

Servet ile görüşen Polat, “Sen onurlu davranarak kulübe para kazandırmak için sözleşme yeniledin. Senden son olarak sezon sonuna kadar kalmanı istiyorum. İyi bir hava yakaladık, gidersen dengeler alt üst olur. Sezon sonu seni Avrupa'ya gönderebilmek için ben de büyük fedakarlıklar yapacağım. Zaten sana sözüm de var” sözleriyle tecrübeli oyuncuyu ikna etti.


Başkan aynı futbolcu farklı

G.Saray Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in dün Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile birlikte yemek yediği öğrenildi. Yemekli transfer görüşmesinde gündem maddesinin bu kez Sercan Yıldırım değil Volkan Şen olduğu bildirildi. Sercan Yıldırım için istenen 8 milyon euro bonservis bedeli nedeniyle bu transferden vazgeçen sarı-kırmızılıların, Volkan için Bursaspor Kulübü'ne Aydın ve Serkan Kurtuluş'un yanı sıra

1 milyon euro teklif yaptığı kaydedildi.


Emre sonunda 'Güngör'ecek

İki sezondur yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma yüzü göremeyen ve en son iki ay önce kupadaki Bucaspor mücadelesinde görev yapan Emre Güngör, sonunda muradına eriyor. Teknik direktör Rijkaard'ın şans vermesi halinde 10 Ocak'taki Orduspor kupa maçında oynayacak olan Emre, “Sakatlığım tamamen geçti. Antalya kampında yüzde yüz kondisyona ulaşacağımı düşünüyorum. Takımın izinli olduğu şu günlerde bile çalışıyorum. Bütün hedefim Antalya kampında var gücümle çalışıp Rijkaard'dan formayı kapmak" ifadeleriyle ikinci yarı hedeflerini ortaya koydu.



14 yıl önce