|

Shota Arveladze: Çok zor bir maç olacak

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, yarın deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği maçının çok zor olacağını söyledi.

Cihan
00:00 - 18/10/2013 Cuma
Güncelleme: 14:23 - 18/10/2013 Cuma
Yeni Şafak
Shota Arveladze: Çok zor bir maç olacak
Shota Arveladze: Çok zor bir maç olacak

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'in son sırasında bulunan ve mutlak galibiyete ihtiyacı olan Gençlerbirliği maçı öncesi Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Gürcü teknik adam, "Herkesin puana ihtiyacı var ve zaten puan için oynuyoruz." diyerek, şöyle konuştu:

"Gençlerbirliği de lige kötü bir başlangıç yaptı aslında bu bir sürprizdi. Şansızlık yaşadılar. Üç-dört maçını seyrettim ve hiçbirinde diğer takımın altında kalan maçı olmadı. Şansızlar sadece biraz. Pozisyona girerken atamıyorlar. Bazı maçlarında da basit gol yediler. Onun için inanıyorum ki gerçekten çok zor bir maç olacak. Biz de bu milli arada iyi hazırlandık. Oyunculara yeterince de izin verdik. Gençlerbirliği'nin son notlarını da çıkardık. İnşallah iyi bir maç çıkarırız ve sonucu mutlu olur."

"TÜRKİYE'NİN ELENMESİNE ÜZÜLDÜK"

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye-Hollanda maçı öncesi ay-yıldızlıların Brezilya'yı hakettiğini açıklayan tecrübeli teknik adam Shota Arveladze, Türkiye'nin elenmesine üzüldüğünü belirtti. Türkiye'nin bir futbol ülkesi olduğunu ve oyuncularının da maçta herşeyi verdiğini belirten Arveladze, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Niye hakettiğini söyledim çünkü tüm herşeyi veriyor futbol adına bu ülke.Yetenekli oyunculara sahip. Türkiye'ye bu dünya kupasında Brezilya'da olmak yakışırdı. Maalesef olmadı. Herkes üzgün ama inanıyoruz ki dünya kupası tekrar olacak ve bu da güzel bir ders olur. İnşallah bundan sonra herkesi mutlu eder milli takım. Türkiye'nin büyük bir turnuvada olmasından dolayı biz de seviniriz."

11 yıl önce