|

Sidnei iyice gözden düştü

İlk etapta 15 bin euro para cezası kesilen Portekizli oyuncu, bugünkü Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmayacak. Yönetim, Sidnei'nin kiralık sözleşmesini de feshetmeyi planlıyor

Engin Albayrak
00:00 - 4/01/2012 Çarşamba
Güncelleme: 00:59 - 4/01/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Sidnei iyice gözden düştü
Sidnei iyice gözden düştü

Beşiktaş yönetimi teknik direktör Carlos Carvalhal'ın raporu üzerine Sidnei'nin biletini kesiyor. Disiplinsizliğe taviz vermeyen Portekizli teknik direktör, Futbol Takımları Genel Direktörü Tayfur Havutçu ile birlikte önceki akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Sidnei ile bir görüşme yaptı. İlk etapta 15 bin euro ceza kesilen Portekizli genç futbolcudan geç gelmesinin nedenini soran iki teknik adamın bu oyuncuyu Eskişehirspor maçının kadrosuna almayacağı da öğrenildi. Yönetimin kiralık oynayan Sidnei'ye teklif gelinmesi durumunda yapılan kiralık sözleşmesinin feshetmeyi planlarken, yerine Aimar ya da Amorim'i transfer etmeyi düşünüyor.

KARTAL'IN TRANSFER LİSTESİ KABARIK

Bu arada yönetim kurulu toplantı yaparken, sözleşmesi bitecek olan Sivok'un da durumunu görüştü. Yönetimin Sivok'a kademeli olarak yıllık 1.5 milyon euro teklif ettiği, ancak Çek futbolcunun kabul etmediği öğrenildi. Öte yandan Tayfur Havutçu gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürürken, Tuncay Şanlı, Manisasporlu Yiğit İncedemir, Gençlerbirliği'nde Yasin'i ve kaleci Sinan Bolat'ı gelecek sezon için gündemine aldığı öğrenildi.


Carvalhal: Eskişehir asla ihmale gelmez

Teknik Direktör Carlos Carvalhal, oyuncularıyla yaptığı toplantıda 2. yarıya iyi başlamaları gerektiğini söyledi. Potekizli teknik adam “Eskişehir yeni bir teknik direktör ile yola çıkıyor. Etkili silahları var. Asla ihmale gelmez” diyerek rakiplerinin çekinilmesi gereken bir takım olduğunu ortaya koydu.


Aurelio bugün ameliyat oluyor

Mehmet Aurelio'nun sakatlığının ciddi boyuta ulaştığı ve bugün ameliyat edileceği açıklandı. Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, yoğun maç temposu nedeniyle ağrıları artan ve dizi şişen Aureliou'yu 1 aydır tedavi ettiklerini belirterek, “Ameliyat sonrası 1.5 ay kadar sahalardan uzak kalacak” dedi.



12 yıl önce