|

Sigthorsson: Galatasaray'a sakat transfer oldum

Galatasaray ile yollarını ayıran ve futbolu bırakacağı iddia edilen Kolbeinn Sigthorsson, geçen sezon sonunda sakatlandığını ve EURO 2016'da da sakat sakat oynadığını söyledi. İzlandalı golcü, 'Kariyerim bitebilir' dedi.

Yeni Şafak
18:03 - 14/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 18:08 - 14/01/2017 Cumartesi
Galatasaray'la sözleşmesi feshedilen Sigthorsson, İzlanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'la sözleşmesi feshedilen Sigthorsson, İzlanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'la yollarını ayıran ve uzun süredir kimsenin ulaşamadığı Kolbeinn Sigthorsson ortaya çıktı. İzlanda basınına konuşan Sigthorsson transferine yönelik bilinmeyenleri anlattı.


İşte İzlandalı futbolcunun Sporx'te yer alan açıklamaları;


  • "Geçtiğimiz 3 yılda, menisküsümde küçük bir problem yaşamıştım. Birçok futbolcu böyle sakatlıklarla oynuyor. Ancak bir şeyler oldu. Muhtemelen Nantes ile oynadığım son lig maçında yaşadığım sakatlığın etkisi nedeniyle böyle oldu. Eylül ayında Galatasaray'a geldikten sonra koşamaz oldum. Çalışmalara başladım, ancak 5 Eylül'de bırakmak zorunda kaldım. Dizim şişti ve zorlukla yürüyordum. İğne tedavisi ile şişliği gidermek, geri dönüşü hızlandırmak istedik, ancak sürekli sakatlık geri geldi"

"Düzelmezsem fesheceğiz dediler"


  • "9 Aralık'ta Türkiye'ye geri döndüm. Sonra 3 hafta içinde düzelmezsem, sözleşmemin feshedileceği söylendi. Dizim yavaş yavaş düzelirken, bu işleri karmaşıklaştırdı. Kendimi denemek istedim ve idmana çıktım; 1,5 hafta çalıştım. Ancak Noel günü dizimden tekrar sakatlandım"





#Sigthorsson
#Galatasaray
7 yıl önce