|

Sıkı dostlar!

Galatasaraylı Didier Drogba, Fenerbahçeli Raul Meireles, Trabzonsporlu Florent Malouda ve Jose Bosingwa bir araya gelerek eski günleri yad ettiler.

Dha
00:00 - 7/10/2013 Pazartesi
Güncelleme: 22:04 - 7/10/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Sıkı dostlar!
Sıkı dostlar!

Spor Toto Süper Lig 7. hafta karşılaşmasında Trabzonspor'la Fenerbahçe arasında, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve golsüz berabere biten maçın ardından Chelsea'den arkadaş olan Galatasaraylı Didier Drogba, Fenerbahçeli Raul Meireles, Trabzonsporlu Florent Malouda ve Jose Bosingwa bir araya gelerek eski günleri yad ettiler.

Spor Toto Süper 7. hafta karşılaşmasında Trabzonspor'la Fenerbahçe arasında, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda golsüz berabere biten maçın ardından Chelsea'den arkadaş olan Galatasaraylı Didier Drogba, Fenerbahçeli Raul Meireles, Trabzonsporlu Florent Malouda ve Jose Bosingwa bir araya gelerek eski günleri yad ettiler.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Daha önceden takım arkadaşı olan bu dörtlü Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinin ardından bir araya gelerek hasret giderdi. Bu görüntüler, olaylı maçın ardından 3 büyük takım taraftarından büyük tepki aldı. Fenerbahçeli ve Trabzonsporlu taraftarlar, bu şekilde tansiyonu yüksek bir maçın sonrasında bu görüntülerin yanlış olduğunu belirtiyor. Ancak uzun yıllar birlikte oynamış oyuncular hallerinden memnun gözüküyor.

Drogba'nın kendi instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa çok sayıda Chelsea'li taraftar ilgi gösterdi. Taraftarlar, eski futbolcularına özlemlerini yazdıkları yorumlarla dile getirdiler.

11 yıl önce