|

Simao ve Almeida ile Şampiyonlar Ligi'ne

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Adalı, ilk hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu belirtirken, yönetici Zülfikaroğlu ise Simao ve Almeida'nın paralarını çıkaracaklarını söyledi.

Engin Albayrak
00:00 - 28/12/2010 Salı
Güncelleme: 00:27 - 28/12/2010 Salı
Yeni Şafak
Simao ve Almeida ile Şampiyonlar Ligi'ne
Simao ve Almeida ile Şampiyonlar Ligi'ne

Simao, Fernandes ve Almeida'yı renklerine katan Beşiktaş'ta hedef sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Türkiye Ligi'nin üstünde kadro kurduklarını belirterek, “Ligde 14 puanlık fark kapanabilir. Hedefimiz şampiyon olamasak bile Şampiyonlar Ligi'ne katılmak" dedi. Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ise “Gerek seyirci gerekse forma satışlarından gelecek para ile Simao, Almeida ve Fernandes'in maliyetleri çıkaracağız. Kimse Beşiktaş'ın borcunu gözünde büyütmesin. Bu futbolcular dünya yıldızı ve değerlerinin çok altında bedele renklerimize kattık. Almeida, Simao ve Fernandes çabuk uyum sağlayacak ve kendi ücretlerini kendileri çıkaracaktır" diye konuştu. Bu arada Simao'nun 31 numaralı formayı giyeceği açıklandı.


Sezer Öztürk pazarlığı sürüyor

Beşiktaş, Eskişehirspor ile Sezer Öztürk için pazarlık masasına oturdu. Eskişehirspor, genç futbolcu için 3 milyon euro isterken, Beşiktaş 2 milyon euro ve Tabata'yı 1.5 yıl kiralık vermeyi teklif etti. Pazarlıklar sonunda ufak pürüzlerin kaldığı ve Sezer'in Beşiktaşlı olmasının an meselesi olduğu bildirildi.


4. yabancıya onay

Siyah-beyazlı yönetim, dün toplandı. Yıldırım Demirören başkanlığında toplanan yönetim transfer konusunu görüştü. Yönetimin ayrıca Fink, Zapatocny, Tabata ile birlikte Ferrari, Holosko ve Bobo'dan bir ya da ikisinin gitmesi halinde bir yabancı daha alacağı öğrenildi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın ünlü bir futbolcuyla görüştüğü ve kontenjan açılırsa 4. yabancının alınacağı öğrenildi.


Beşiktaş'a anıt sözü

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanırsa anıt yapacakları söyledi. Develioğlu, Türk sporuna önemli tesisler kazandırdıklarını belirterek, "Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Kupası'nı alsın, anıt yapmak bize kalsın" dedi.



13 yıl önce