|

Simao ve Quaresma gidiyor Fernandes ve Almeida kalıyor

Yeni sezonda kaleci Rüştü Recber'i takımda düşünmeyen, diğer oyuncular için karar aşamasında olan siyah-beyazlılarda, Simao ve Quaresma'nın gönderilmesine karar verildi. Fernandes ve Almeida ise her koşulda kalıyor

Sanlı Sarıalioğlu
00:00 - 27/06/2012 среда
Güncelleme: 02:28 - 27/06/2012 среда
Yeni Şafak
Simao ve Quaresma gidiyor Fernandes ve Almeida kal
Simao ve Quaresma gidiyor Fernandes ve Almeida kal

Maddi sıkıntı içerisinde olan ve kadroda bazı isimlerle yolları ayırmayı düşünen Beşiktaş'ta bunun çalışması yapılırken Portekizli futbolcular hakkında karara varıldığı öğrenildi. Portekizli yıldızlardan Simao ve Quaresma'nın yeni sezonda takımda düşünülmediği ve bu kararın en kısa sürede kendilerine tebliğ edileceği belirtildi. Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti, Fernandes ve Almeida'nın ise kesinlikle takımda kalması gerektiği görüşünde birleşti.

Portekizli futbolcularını elden çıkarma planları yapan Beşiktaş'ı, Simao ve Quaresma'ya ciddi bir teklifin gelmemesi ve bu iki oyuncunun gitmeme konusunda diretmeleri düşündürüyor. Siyah-beyazlı takımdan yıllık 2.5 milyon Euro ücret alan Simao ve yıllık 3.5 milyon Euro'ya oynayan Quaresma'ya bu paraları verecek kulüplerin şu ana kadar çıkmaması yönetimin elini kolunu bağlıyor. Maddi problemleri de göz önüne alan siyah-beyazlıların bu iki oyuncuyu alacaklarına karşılık bonservissiz serbest bırakması dahi gündemde. Ayrıca takımdan ayrılmama konusunda ısrar etmeleri halinde Simao ve Quaresma'nın kadro dışı bırakılmaları da söz konusu.

Fernandes ve Almeida ise tıpkı Egemen'de olduğu gibi yıllık ücretlerinde indirimi kabul etmeseler dahi takımda tutulacak.

OPERASYON BUNUNLA SINIRLI DEĞİL!

Beşiktaş'ta Ernst ve Hilbert dışındakiler de topun ağzında. Beşiktaş teknik heyeti, Alman futbolcular Ernst ve Hilbert'i takımda tutma düşüncesinde. Dün yolların ayrıldığı Sivok dışında Holosko ile de önümüzdeki sezon devam edilmeyecek.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın, Brezilya'da uzun süredir takip ettiği futbolcuların bazılarında karar kıldığı ve tercih edilen oyuncularla imzaların önümüzdeki günlerde atılacağı öğrenildi.


Taraftarın tercihi Kasımpaşa

Beşiktaş'ın etkili taraftar grubu Çarşı'nın tribün lideri Alen Markaryan, Radyospor'a yaptığı açıklamada siyah-beyazlı taraftarların Türk Telekom Arena Stadı'nı istemediğini belirtti. 'İstenmediğimiz yere gitmeyiz' diyen Markaryan, 'Beşiktaş taraftarı olarak biz Kasımpaşa Stadı'nda oynamayı daha uygun görüyoruz; ama Beşiktaş yönetimi buna sıcak bakmıyor. İstenmediğimiz yerde oynamayı kabul etmiyoruz. Anket yaptırdık, taraftar Kasımpaşa Stadı'nı istedi. Türk Telekom Arena'da Galatasaray amblemleri var. Biz de bu yüzden orada Beşiktaş'ı desteklemek istemiyoruz. Yönetim ise kombine ve locadan dolayı Türk Telekom Arena'ya sıcak bakıyor' ifadelerini kullandı, stat konusundaki kaostan nemalanmanın da artık son bulmasını istedi.



12 лет назад