|

'Şımarık bir çocuk gibi'

Manchester United'ın efsanesi Roy Keane Premier Lig takımlarından Chelsea’de forma giyen Eden Hazard için “şımarık çocuk” benzetmesi yapıldı.

Yeni Şafak
17:06 - 18/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:14 - 18/02/2016 Perşembe
Diğer

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın efsanesi Roy Keane, Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard hakkında açıklamalarda bulundu.Geçen sezon Premier Lig'de yılın oyuncusu seçilen ve Chelsea'nin şampiyonluğunda büyük rol oynayan Belçikalı yıldız, bu sezon hayal kırıklığı yarattı.





ITV kanalında konuşan Keane, “Geçen yıl onun neler yapabildiğini gördük ve 5 yıllık anlaşma yaptı. Bu tarz oyuncuları anlamakta güçlük çekiyorum” diyerek Hazard'ın düşük performansını değerlendirdi. Hazard'ın şımarık olduğunu belirten Keane, “Eğer onunla takım arkadaşı olsaydım antrenman sahasında tekmelerdim. Yetenekli bir oyuncu ama şımarık bir çocuk gibi davranıyor. Bu kesinlikle saçma bir hareket” ifadelerini kullandı. Oyuncuların yaptıkları işe saygı duyması gerektiğini ifade eden Keane, “Takım arkadaşların için, kulübün için, taraftarlar ve ailen için sahaya çıkıyorsun. Elinden geleni yaptıktan sonra eğer olmamışsa üzülebilirsin” dedi.



25 yaşındaki futbolcu bu sezon oynadığı 23 Premier Lig maçında hiç gol atamazken 3 asist yapabildi. 2012'De Lille'den Chelsea'ye transfer olan Hazard'ın Paris Saint Germain'e transfer olabileceği iddia ediliyor.









#eden hazard
#roy keane
#Chelsea
#Manchester United
8 yıl önce