|

Şimdi de Amorim

Kadrosunda 12 yabancı bulunan siyah-beyazlılar, bir yandan eldeki futbolculara teklif gelmediği için sıkıntı yaşarken, Mendes'in menajerliğini yaptığı Aimar'dan sonra Amorim'i de gündemine aldı.

00:00 - 1/01/2012 Pazar
Güncelleme: 01:59 - 1/01/2012 Pazar
Yeni Şafak
Şimdi de Amorim
Şimdi de Amorim

Beşiktaş yönetimi bir yandan elindeki bazı yabancıları göndermenin hesabını yaparken, diğer yandan da yabancı transferi konusundaki görüşmelerini gizli sürdürüyor. Siyah-beyazlı yönetim Holosko, Edu ve Sidnei'yi göndermenin hesabını yaparken, diğer yandan da Almeida'yı yüksek bedelle satacağı kulüp arıyor. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören İspanya'nın Madrid kentine giderken, menajer Ahmet Bulut'u da İngiltere'ye gönderdiği öğrenildi. Demirören, aynı zamanda iş ortağı olan ve Beşiktaş'ta 6 futbolcusu olan menajer Jorge Mendes ile bir araya geldi. Başkan Demirören'in Mendes'den Portekiz'in Benfica takımından Pablo Aimar ve Ruben Amorim ile Valencia'da oynayan Luis Miguel hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Teknik direktör Carlos Carvalhal de Amorim'i isterken, yabancı sayısından dolayı zorlandıklarını söyledi.


En büyük engel yabancı sayısı

Antena 1 kanalına konuşan Carvalhal, 26 yaşındaki Amorim'i överek, “Amorim harika bir karakteri olan, yetenekli bir oyuncu. Ancak takımda toplam 12 yabancı oyuncuya yer verebiliyoruz ve bunlardan sadece 6'sını sahada kullanabiliyoruz. Takımdan futbolcu gitmeden başka bir yabancı futbolcu alamayız” dedi. Simao'da eski arkadaşı Amorim'in Beşiktaş'a gelmesini çok istediğini söylerken, şimdi gözler Beşiktaş'ın kulüpten gönderilebileceği konuşulan yabancı oyunculara döndü. Menajerliğini Mendes'in yaptığı Amorim'in Beşiktaş açısından çok pahalı bir transfer olmayacağı da bildirildi.



12 yıl önce