|

Simeone'den Barcelona'ya gözdağı

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, 'Real Madrid'in şampiyon çıkmaması çok zor. Özel bir şekilde hazırlanacak. 7 yılda sadece 1 lig kazanmak çok az. Ben Madridli olsam Atletico'nun düzeyinde olmamamız gerektiğini düşünürüm. Barcelona endişelenmeli çünkü gelecek sezon hiç de kolay olmayacak' görüşünü savundu.

Yeni Şafak
09:05 - 18/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 06:11 - 18/06/2015 Perşembe
AA

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, takımda istikrar ve büyüme için mevcut kadrodan çok fazla futbolcunun gönderilememesi gerektiğini söyledi.



Simeone, Marca Radyosu'na verdiği demeçte, geçen yıl Courtois, Rivas, Sosa, Villa, Costa, Filipe'nin takımdan ayrıldığını belirterek, "Bu yıl böyle olmayacak. İstikrarı koruyacağımıza ve tekrardan büyümeye başlayacağımıza inanıyorum. Eğer bir kaç pozisyonda iyileşirsek son 4 yıldaki gibi rekabet ederiz" dedi.



Atletico Madrid'te transfer edilemeyecek futbolcularla ilgili yöneltilen bir soruya "Koke, Godin ve bir kaçı daha" cevabını veren Simeone, takımdan ayrılacağı iddia edilen Mandzukic için de "Griezmann ile hücumda iyi bir ikili oluyorlar. Mandzukic'ten memnunuz. Kulüp gidecek ve gelecek futbolcularla ilgili çalışıyor" ifadelerini kullandı.



Oliver Torres güzel bir sezon geçirdi

Porto'da bir sezon kiralık oynadıktan sonra Atletico Madrid'e geri dönen Oliver Torres'in çok önemli bir futbolcu olduğunu belirten Arjantinli teknik adam, "Porto'da güzel bir sezon geçirdi. Ondan beklentilerimiz var. Koke içeride oynayabilir ve Oliver Koke'nin yerini alabilir" değerlendirmesinde bulundu.



Atletico Madrid'in kilit oyuncularından biri olarak orta sahada Koke'yi gösteren Simeone, "Oyunu okuma kapasitesi var. Ofensif anlamdaki katkısını ise söylemeye bile gerek yok. Duruma göre farklı yerlerde oynayabilen bir futbolcu. Saul, Arda, Raul ve Oliver'e de sahibiz. Takımın kendisini iyileştirmesi gereken yerlerde güçlenmemize ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.



Gelecek sezonki hedefleriyle ilgili olarak "Her kupada rekabet etmek, ligi 3. bitirmek ve kulüp için çalışmak" ifadelerini kullanan Simeone, "Real Madrid'in şampiyon çıkmaması çok zor. Özel bir şekilde hazırlanacak. 7 yılda sadece 1 lig kazanmak çok az. Ben Madridli olsam Atletico'nun düzeyinde olmamamız gerektiğini düşünürüm. Barcelona endişelenmeli çünkü gelecek sezon hiç de kolay olmayacak" görüşünü savundu.

#Atletico Madrid
#simeone
#barcelona
#real madrid
9 yıl önce