|

Simic'te sona doğru

Hırvat oyuncunun bonservisi için kulübü Milan'la anlaşan G.Saray, Simic ile de prensipte el sıkıştı.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 16/06/2008 Pazartesi
Güncelleme: 01:00 - 16/06/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Simic'te sona doğru
Simic'te sona doğru

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren G.Saray, Milan'ın tecrübeli savunma oyuncusu Dario Simic'in transferinde sona yaklaştı. Kulübüyle sözleşmesi devam eden Hırvat oyuncunun bonservisi için Milan'la anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, Simic'in menajeri ile de prensipte el sıkıştı. Yeni hoca Skibbe'nin de onay verdiği Hırvat oyuncunun transferinin bu hafta içinde kesinlik kazanması bekleniyor. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transferle bizzat ilgileniyor.


Simic'in menajeri ve Sezgin arasındaki görüşmelerde 1 milyon 400 bin euroya mutabakat sağlandığı ancak futbolcunun karar vermek için süre istediği öğrenildi. Yönetim ayrıca Skibbe'nin ısrarla alınmasını istediği Juventus'un savunma oyuncusu Legrottaglie için de girişimlere başladı. Futbol şube Sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ bu transfer için İtalya'ya giderek kulübü Juventus ile masaya oturdu. 2010'a kadar sözleşmesi bulunan Legrottaglie'nin G.Saray'a sıcak baktığı öğrenildi.


Skibbe bugün imzalıyor

Yeni sezonda G.Saray'ı çalıştıracak Alman teknik direktör Michael Skibbe bugün İstanbul'a geliyor. Sarı-kırmızılı kulübün 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşmaya vardığı Alman çalıştırıcı, bugün öğleden sonra basın önünde resmi sözleşmeye imza atacak. Skibbe, imza töreninden sonra alınacak futbolcular hakkında yönetimle bir toplantı yapacak.



16 yıl önce