|

Sinan Bolat: Galatasaray'dan teklif aldım

Belçika ekibi Royal Antwerp'te forma giyen milli kaleci Sinan Bolat transferi hakkında flaş bir açıklama yaptı. Daha önce Kayserispor ve Galatasaray'da da forma giyen milli oyuncu, Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını açıkladı.

Yeni Şafak
23:24 - 20/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 23:30 - 20/06/2018 Çarşamba
Diğer
​Sinan Bolat.
​Sinan Bolat.

Futbol kariyerini Belçika'da sürdüren Sinan Bolat, Radyospor'a yaptğı açıklamada "Kendi adıma ve takımım adına çok iyi bir sezon geçti. Türkiye'ye her zaman dönmek istiyorum. Türkiye'den bazı transfer teklifleri var. Kulübümle oturup, konuşacağım. Kulübüm benimle devam etmek isteyecektir. Fakat kulübümün reddemeyeceği bir teklif olursa kabul edeceklerdir. Galatasaray'dan transfer teklifi oldu. Benimle ilgilendiklerini biliyorum" ifadelerini kullandı.

Rajo Vallecano'dan da teklif aldığını açıklayan Sinan, "Belçika'dan da transfer teklifleri var. La Liga'nın yeni takımı Rayo Vallecano'yla da temaslarımız oldu. Öncelik sözleşmemin devam ettiği kulübüm" diye konuştu.

  • Sinan Bolat'ın bu açıklamaları sonrasında Galatasaraylı taraftarlar gurbetçi futbolcunun transferine karşı çıktı. Hatırlanacağı üzere Sinan Bolat, sarı kırmızılılarda forma giydiği dönemde başarısız bir performans sergilemiş ve çıktığı maçlarda kalesini gole kapatamamıştı.

#Sinan Bolat
#Galatasaray
6 yıl önce