|

Sinan Bolat'tan Beşiktaş'a yeşil ışık

Belçika ekibi Royal Antwerp'te forma giyen milli kaleci Sinan Bolat, adının Beşiktaş'la anılmasından gurur duyduğunu belirtirken, "Böyle büyük bir kulübün teklifini tabii ki değerlendiririm" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
13:23 - 7/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 13:39 - 7/11/2018 Çarşamba
Diğer
Sinan Bolat daha önce Türkiye'de Kayserispor ve Galatasaray formalarını giymişti.
Sinan Bolat daha önce Türkiye'de Kayserispor ve Galatasaray formalarını giymişti.

Beşiktaş'ın Alman kaleci Karius'un performansından memnun olmadığı ve yeni bir eldiven için transfer çalışmalarına başladığı iddia edilmiş ve Sinan Bolat ismi gündeme gelmişti. Kariyerini Belçika'da sürdüren 30 yaşındaki file bekçisi, hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi.

"Gurur duydum"

Radyospor'a konuşan Sinan, "Çıkan haberlerden haberim yok. Ama ismimin Beşiktaş ile anılmasından gurur duydum. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün teklifini tabii ki değerlendiririm" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş iyi bir skor alacaktır"

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Genk ile oynayacağı maç için ise şu yorumu yaptı;

  • "Genk şu anda Belçika’da ve Avrupa’da en iyi futbol oynayan takım. Bunu Beşiktaş’a karşı da gösterdiler. İç sahada daha da güçlüler. Önde baskı ile oynayan, çok koşan, hırslı bir takım. Özellikle orta sahaları çok iyi. Pozuelo ve Malinovskyi çok beğeniyorum. Ama inanıyorum ki Beşiktaş’ta yeterince kaliteli ve çok iyi bir takım iyi bir skor alacaklardır."
#Beşiktaş
#Sinan Bolat
#Genk
5 yıl önce