|

Sinan Engin: Gordon kalacak

Hırvatistan'a Gordon-Biscan takası için giden Beşiktaş menajerinin genç futbolcunun kalacağını açıklaması şaşkınlıkla karşılandı.

00:00 - 2/05/2008 Cuma
Güncelleme: 00:32 - 2/05/2008 Cuma
Yeni Şafak
Sinan Engin: Gordon kalacak
Sinan Engin: Gordon kalacak

Menajer Sinan Engin, Zagreb'de Hırvat basınına açıklamalarda bulunurken, Schildenfeld'i göndermeyeceklerini söyledi. Javno.com adlı internet sitesine açıklamalarda bulunan Engin, “Schildenfeld gerçek bir stoperde aranacak bütün niteliklere sahip. Takımızda yeralmasından memnuniyet duyuyoruz. Drpic'i almayı düşünmüyoruz. Modric'i beklediğim kadar iyi bulmadım” dedi.


Engin'in Tottenham'a 21 milyon euroya imza atan Modric üzerinde neden bu kadar durduğu ise anlaşılamazken, Dinamo Zagreb'te başka bir futbolcu daha olduğunu belirterek, “Her şey 2 hafta içinde netleşecek” dedi. Bu arada Beşiktaş'ta futbolu bıraktıktan sonra Brezilya'da menajerlik yapan ve Bobo'yu siyah-beyazlı takıma kazandıran Zago, ülkesinden oyuncular bakıyor.


Beşiktaş'ta forvet sıkıntısı

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Nobre ve Bobo'nun tedavisi sürüyor. Ertuğrul Sağlam, cezalı Holosko'nun Ankaragücü maçında oynamayacak olması nedeniyle forvette sıkıntı çekmemek için Bobo ve Nobre'nin maça yetiştirilmesini istedi.


Üzülmez'den diyaliz makinası

Kaptan İbrahim Üzülmez, Beşiktaş'ı “Gönüllerin şampiyonu” ilan eden Böbrek Vakfı'ndaki hastaları ziyaret etti. Hastalara forma dağıtan ve diyaliz makinesi bağışlayan İbrahim, bugüne kadarki en anlamlı ödülü aldığını söyledi.



16 yıl önce