|

Sıra taraftarda

Transferin en hızlı takımı Trabzonspor 15 bin kombine satmayı hedefliyor. Genel Sekreter Hasan Yener, “Kapalı ve maraton tribününün tamamını satmayı hedefliyoruz” dedi.

Kamil Anahar
00:00 - 31/05/2008 Cumartesi
Güncelleme: 01:32 - 31/05/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Sıra taraftarda
Sıra taraftarda

Transferin hızlı takımlarından Trabzonspor'da yönetim kurulu, kombine bilet satışlarına büyük ilgi bekliyor. OFTAŞ'tan Giray, Unterhaching'dan Ceyhun, D.Zagreb'ten Hrvoje Cale, Germinal'dan Gustavo Colman, Manisa'dan Selçuk ve Burak, Bursaspor'dan Egemen, Dardanel'den İsmail Özeren ve Buğra Erdoğan'ı kadrosuna katan bordo-mavililer, en az 15 bin kombine bilet satmayı hedefliyor. Genel sekreter Hasan Yener, büyük bir heyecanla sezona başlayacaklarını belirterek, “En az 15 bin kombine bilet satmayı hedefliyoruz. Kapalı ve maraton tribününün tamamını kombine biletle satmayı planlıyoruz' dedi. Kale arkası tribünlerini ise çok güzel yapıp ucuz bir fiyat ile satışa çıkaracaklarını kaydeden Yener, “Bu tribünlerini sahaya 6 metre yaklaştıracağız. Maçların en güzel izlenebileceği yerlerden olacak. Buraları da ucuz bir fiyatla kombine yapıp satışa çıkaracağız” diye konuştu.


İmzalar bugün atılıyor

Trabzonspor, anlaştığı 3 futbolcu için imza töreni düzenleyecek. Bordo-mavililer, bugün Bursasporlu Egemen, Manisasporlu Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile 3'er yıllık sözleşme imzalayacak. Bu arada Trabzonspor'un Hertha Berlin takımında oynayan gurbetçi Bilal Çubukçu ile de temasa geçti.


Trabzon'da Aimar gündemde

Trabzonspor, İspanya'nın Zaragoza takımının Arjantinli yıldızı Aimar'a kancayı taktı. Şu ana kadar yaptığı 9 transferin ardından, 2 kaliteli yabancı daha kadrosuna katmak için çaba sarfeden yönetim, Pablo Aimar ile temasları hızlandırdı. Polonyalı Brozek de gündeme alındı.




16 yıl önce