|

Sırada Astana var

G.Saray'ın formda golcüsü Umut Bulut, gollerine Şampiyonlar Ligi'nde de devam etmek istediğini belirterek, “Takım olarak galibiyete kenetlendik. Süper Lig'den sonra Devler Ligi'ni de boş geçmek istemiyorum” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/09/2015 Salı
Güncelleme: 03:17 - 29/09/2015 Salı
Yeni Şafak

Kötü başladığı Süper Lig'de son haftalarda üst üste aldığı 2 galibiyetle üzerindeki kara bulutları dağıtan Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'ndeki Astana maçına çevrildi. Burak Yılmaz'ın yokluğundan attığı golle sarı-kırmızılı takıma Gaziantepspor karşısında galibiyeti getiren Umut Bulut, zorlu maç öncesi de iddialı konuştu. Hiçbir maçın kolay olmadığının altını çizen golcü futbolcu, “Biz kalitemizi, mücadelemizi sahaya yansıttığımız zaman ben inanıyorum ki iyi bir galibiyetle bundan sonraki maçlarda daha özgüvenli oynayacağız. Her maç tabii ki heyecanlı oluyor, çünkü o müziği duyduğunuz zaman atmosfer çok farklı oluyor. Benim de attığım goller var ve çok da önemli. Onun için ayrıca sevinçliyim. Ama bundan sonraki dönemde de aynı şekilde önemli goller atıp takımıma katkı sağlamak istiyorum. İnşallah Astana maçında hem ben gollerime hem de takımım galibiyetlere başlar” temennisinde bulundu.



Takım olarak iki haftadır galip gelmelerinin, kendisinin de gol atmasının özgüvenlerini arttırdığını belirten Umut, “Bunun verdiği özgüveni sahaya yansıttığımız zaman daha farklı bir G.Saray izlettireceğiz” dedi.



GALİBİYET AVANTAJ DEMEK


Sarı-kırmızılı diğer futbolcular da Astana maçı için oldukça iddialı konuştu. Lionel Carole, “Farklı bir ülkeye gidiyoruz. Ayrıca bilmediğimiz bir zeminde oynayacağız. Ancak mücadelede elimizden gelenin en iyisini yapacağız” derken, Jason Denayer ise “Gruptan çıkabilecek güce ve kaliteye sahibiz. Belki Atletico Madrid'e karşı galip gelemedik ama birçok pozisyona girdik. Bu maçta bunu telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Takımın orta sahadaki etkili ismi Bilal Kısa ise, “Gerçekten çok özel bir maç olacak. Maçı kazandığımız zaman grupta tekrar bir başlangıç yapıp, gruptan çıkmak için avantajlı duruma geleceğiz" dedi. Tecrübeli futbolcu, G.Saray'ın grupta her zaman favori olduğunu da belirterek, “Favori açıkçası biziz ama tabii ki sahada oynayarak kazanarak olan bir şey. Astana maçını kazandığımızda iyi bir yere geleceğimiz düşünüyorum. Tabii ki hedefimiz gruptan çıkmak” şeklinde konuştu.



Astana maçına İsveçli hakem


G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın deplasmanda Kazakistan temsilcisi Astana ile yapacağı karşılaşmayı, İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Strömbergsson yönetecek.



G.Saray'da Hugo Boss şıklığı


Galatasaray, Astana yolculuğu öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yeni sponsorunun takım elbiseleriyle özel poz verdi. Sarı-kırmızılılar, bundan böyle Hugo Boss giyecek.



Galatasaray Burak'sız gitti


UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın Astana ile deplasmanda karşılaşacak G.Saray, dün sabah Kazakistan'a gitti. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ve Hamit Altıntop, Astana maçının kafilesinde yer almadı. Gaziantep maçında sakatlık geçiren, çekilen MR'ında kemikte kanama ve ezilme tespit edilen Sneijder de kafilede yer aldı. Hollandalı yıldızın oynayıp oynamayacağı Kazakistan'daki antrenmanlardan sonra belli olacak. Sarı-kırmızılılar, dün akşam Astana Arena'da taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. G.Saray bugün de son antrenmanını yapacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, idman öncesi basın toplantısı düzenleyecek.





#Galatasaray
#Şampiyonlar Ligi
#Lionel Carole
#Burak Yılmaz'
#Devler Ligi
8 yıl önce