|

Sıradaki yıldız Gudjohnsen

Chelsea'den Barcelona'ya 13 milyon euro'ya transfer olan Gudjohnsen, ilk yarıda sürekli forma şansı buldu ancak 2. yarıda Rijkaard'ın gözünden düştü. 1.83 boyunda ve 29 yaşında olan Gudjohnsen, İspanya Ligi'nde 24 maçta 8 gol attı.

00:00 - 10/06/2007 Pazar
Güncelleme: 00:22 - 10/06/2007 Pazar
Yeni Şafak
Sıradaki yıldız Gudjohnsen
Sıradaki yıldız Gudjohnsen

Roberto Carlos'u alarak çok büyük sükse yapan F.Bahçe, bir büyük bomba daha patlatmak üzere. Yeni sezon çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde asbaşkan Mahmut Uslu, Barcelona'nın İzlandalı golcüsü Gudjohnsen ile İspanya'da biraraya geldi ve prensip anlaşmasına vardı. Barcelona'da yedek kalmaktan sıkıldığı belirtilen İzlandalı futbolcunun, F.Bahçe'nin teklifine olumlu cevap verdiği öğrenildi. Barcelona ve F.Bahçe'nin 2.3 milyon euro bonservis bedelinde de anlaşma sağladığı bildirildi. Hem Gudjohnsen hem de Barcelona kulübüyle transfer konusunda anlaşan sarı-lacivertli yönetimin, İzlandalı yıldızı renklerine bağlaması an meselesi. Roberto Carlos'u yıllığı 4.2 milyon euroya sarı-lacivertli renklere kazandıran F.Bahçe yönetiminin bu transfer için de kesenin ağzını açtığı, Gudjohnsen'e yapılan teklifin yıllık 4 milyon euro civarında olduğu kaydedildi.


Lyon, Tuncay için geliyor

F.Bahçe'de uzun süredir gündemi meşgul eden Tuncay Şanlı'nın takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken, yıldız oyuncuya son olarak Fransa'nın Olimpik Lyon kulübü talip oldu. Önceki gün F.Bahçe yönetimi ile yaptığı görüşmeden sonra karar vermek için süre isteyen Tuncay, bugün Lyon kulübü yetkilileriyle transfer görüşmelerinde bulunacak. Fransız kulübü yetkilileri bugün İstanbul'a gelerek genç yıldız ile anlaşma zemini arayacak. Daha önce Villarreal ve Tottenham'dan teklif alan Tuncay, kariyerini Avrupa'da sürdürme konusunda ısrarlı. 'Öncelik kulübümde' diyen Tuncay'ın F.Bahçe'deki durumuyla ilgili kararın ise yarın açıklanması bekleniyor.


17 yıl önce