|

Sıradaki yıldız Konoplyanka

Schalke 04 forması giyen Ukraynalı yıldızı ikna ederek prensipte anlaşan Galatasaray, Alman ekibi ile son pürüzleri gidermeye çalışıyor. 27 yaşındaki oyuncunun Twitter hesabından Schalke'nin takibinden çıkıp, sarı-kırmızılıları listesine alması ise dikkat çekti

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/07/2017 Pazar
Güncelleme: 08:38 - 2/07/2017 Pazar
Yeni Şafak
​Sıradaki yıldız Konoplyanka​
​Sıradaki yıldız Konoplyanka​

Galatasaray, transferde hız kesecek gibi durmuyor. Gomis, Belhanda ve Maicon ile kadrosunu takviye eden sarı-kırmızılıların, bir süredir gündeminde yer alan Yevhen Konoplyanka ile de anlaşmak üzere olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılar, oyuncunun yeni takım aradığı dönemde kendisine talip olurken, kiralama formülü ile Schalke'nin kapısını çaldı. 31 yaşındaki teknik direktör Domenico Tedesco'yu takımın başına getiren Schalke ise yeni teknik direktörün kararını bekliyor. Ukrayna ve Rusya'da önemli inşaat işleri yapan bir Türk iş adamı ise oyuncunun iknası konusunda devreye girdi ve Ukraynalı futbolcuyla transfer konusunda prensipte anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılı takımla el sıkışan Konopylanka, kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Almanya'da kamp kuran Cenk Ergün ise temaslarını sürdürüyor. Oyuncunun, Twitter hesabından Schalke'yi takip etmeyi bırakıp, Galatasaray'ı eklemesi ise dikkat çekti.

29 MAÇTA 7 GOL ATTI, 2 ASİST YAPTI

Geçtiğimiz sezon Sevilla'dan Schalke'ye satın alma opsiyonlu kiralık olarak giden Ukraynalı futbolcu 29 maçta 7 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti. Daha sonra Alman ekibi, 27 yaşındaki oyuncunun 12.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu ödeyerek kadrosuna katmıştı. Ancak sonrasında teknik direktör Markus Weinzierl ile kavga eden başarılı sol kanat oyuncusu, o tarihten sonra yeni takım bakmaya başladı.

#Schalke 04
#Galatasaray
#Konoplyanka​
7 yıl önce