|

Sirk mağduru amatör kulüp!

Sarıyer ilçesi kulüplerinden Ferahevlerspor, antrenmanlarını mum ışığında yapmak zorunda kalıyor. Yeşil-Beyazlılar'ı bu duruma getiren olaylar silsilesiyse oldukça ilginç.

Yeni Şafak ve
15:54 - 30/08/2015 Pazar
Güncelleme: 12:56 - 30/08/2015 Pazar
Yeni Şafak

2. Amatör Lig'de mücadelesine devam eden Ferahevlerspor'un Ferahevler Mahallesi'nde bulunan toprak sahası, Sarıyer Belediyesi tarafından Ramazan ayından önce kulübe haber verilmeden bir sirke kiralandı. Sirk, kulübün toprak sahasını kullanırken, hemen yanında bulunan kulüp binasının elektriğini izinsiz olarak kullandı. Mahalle halkının zaman zaman sorun yaşadığı sirk Ramazan sonrası giderken Ferahevlerspor, kaçak kullanılan elektrik nedeniyle gelen 2000 TL'lik faturayla sarsıldı. Hiçbir geliri olmayan kulüp bu faturayı ödeyemediği için elektriksiz kaldı.



Elektriksiz kalan Ferahevlerspor'un Sarıyer Belediyesi'ne ve muhtarlığa yaptığı başvurular sonuçsuz kalınca Yeşil-Beyazlılar karanlığa mahkum oldu. Yeni sezona hazırlanan U17 Takımı elektriği olmayan binada mum ışığında toplanıp giyiniyor.



Sahaları bozuldu

Bu arada sirk toprak sahaya da zarar verdi. Sirkin kurulması için toprak zeminin üstüne taş atıldığını belirten kulüp yöneticileri bu duruma da tepkili. Kendi sahasında çalışamayan Ferahevlerspor şimdi başka sahalara gitmek zorunda...



Yeşil-Beyazlılar şimdi sahanın sahibi olan Sarıyer Belediyesi'nden, sirkin kullandığı kaçak elektriğin parasını tahsil etmesini bekliyor.


#Amatör Futbol
#Ferahevlerspor
#Sarıyer Belediyesi
#Sirk
9 yıl önce