|

Sivasspor maçında rotasyon düşünmüyoruz

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Aa
00:00 - 26/09/2013 Perşembe
Güncelleme: 18:46 - 26/09/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Sivasspor maçında rotasyon düşünmüyoruz
Sivasspor maçında rotasyon düşünmüyoruz

Kulüp tesislerindeki antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Trond Sollied, Fenerbahçe yenilgisini unuttuklarını söyledi.

Profesyonel futbolcuların bu tarz mağlubiyetleri çabuk unutup önlerine baktıklarını dile getiren Sollied, şöyle konuştu:

"Ziraat Türkiye Kupası maçında, oynamayan oyuncularımızın da kendilerini hazır tuttuğunu gördük. Bunu bilmemiz iyi oldu. Sivasspor maçında rotasyon düşünmüyoruz. Kupa maçında oynayan oyuncularımızla Fenerbahçe'ye karşı oynayan oyuncularımız arasında 1 ya da 2 değişiklik olabilir" dedi.

Sollied, takımda kart cezalısı oyuncu bulunmadığını belirterek, Mehmet Nas ve Yusuf Hacı'nın oynayabilecek durumda olduklarını, ilerleyen zamanlarda onları da durumlarına göre değerlendireceğini kaydetti.

Takım kaptanı Ahmet Görkem Görk ise Fenerbahçe mağlubiyetiyle morallerinin bozulduğunu, Sivasspor karşısında galibiyet alıp taraftarı sevindirmek istediklerini söyledi.

İspanyol oyuncu Victor Vitolo da içeride ve dışarıda oynadıkları tüm maçlarda akıllarında üç puanın olduğunu, Sivasspor maçında da galibiyeti düşündüklerini belirtti.

Takıma alışmakta güçlük çekmediğini ifade eden Vitolo, "Eğer oynarsam elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Takım arkadaşlarıma, hocama, kulübüme, herkese teşekkür ediyorum. Adaptasyon sürecini çok çabuk atlattım. Fiziksel yönden de çok iyi durumdayım" şeklinde konuştu.

Bordo-beyazlı ekip, daha sonra ısınma koşusunun ardından teknik ve taktik çalışma yaptı.

11 yıl önce