|

Sivasspor'un yeni kalecisine sağlık kontrolü

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da Yunanistan'ın Kerkyra takımın transfer edilen Litvanyalı kaleci Ernestas Setkus, sağlık kontrolünden geçti.

Yeni Şafak
14:30 - 7/07/2015 Salı
Güncelleme: 11:41 - 7/07/2015 Salı
IHA

Tecrübeli kaleci Ernestas Setkus, Medicana Sivas Hastanesi'nde bir dizi sağlık kontrolünden geçti. Kontrollerde kan, EKG ve efor testi uygulanırken, Litvanyalı kaleci ortopedi servisinde de muayene edildi. Setkus'da herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı belirtildi.


Sağlık kontrolü sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli kaleci, Sivasspor'u Gaziantepspor'un kalesini koruyan Karcemarskas'a sorduğunu ve Sivasspor'un başarılı bir takım olduğunu duyduğunu söyledi.


Setkus, Gaziantepspor'dan Zydrunas Karcemarskas'ı tanıdığını belirterek, "Türkiye'de yıllardır oynayan bir arkadaşım var. Özellikle arkadaşım Karcemarskas'la konuştum. Sivasspor nasıl bir takımdır, ne durumdadır diye sordum. Kendisi çok met etti, çok konuştu. 2 yıl önce Sivasspor'un ligi beşinci sırada bitirdiğini söyledi. Baya bir düşündüm taşındım müzakereler sonrasında kararımı verdim ve Sivasspor'a geldim. Sivasspor hakkında pozitif düşüncelerim var ve umarım Sivasspor bu sene ligi çok iyi bir yerde bitirecek" dedi.


Kırmızı-beyazlı ekip tecrübeli kaleciyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

#sivasspor
#trasnfer
#Ernestas Setkus
#sağlık kontrolü
9 yıl önce