|

SİVOK: Takım kaptanı Türk olmalı

Beşiktaş''ın 2. kaptanı konumundaki Tomas Sivok, 1. kaptanlığın Toraman''dan alınıp Fernan-des''e verilmesine karşı çıkma-sa da olumsuz görüş bildirdi: ''Türkiye''deki takımlarda Türk oyuncunun kaptan olması gerekir.''

.
00:00 - 31/07/2013 Çarşamba
Güncelleme: 23:53 - 30/07/2013 Salı
Yeni Şafak
SİVOK: Takım kaptanı Türk olmalı
SİVOK: Takım kaptanı Türk olmalı

Beşiktaş defansının değişmez ismi, aynı zamanda ikinci kaptanı Tomas Sivok, kaptanlığın İbrahim Toraman''dan alınıp Fernandes''e verilmesi konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. 3 sezondur Türkiye''de forma giyen Fernandes''in Türk mantalitesini iyi bildiğini, kaptanlığı kaldıracak lider bir oyuncu olduğunu belirten Sivok, ''Bence Türk bir oyuncunun Türkiye''deki takımlarda kaptan olması hem gerekli, hem de son derece doğal bir durum'' sözleriyle Toraman tercihinin daha yerinde olacağına vurgu yaptı.

CAS''TAN UMUTLUYUZ

Avrupa kupalarından men kararı ve CAS''taki dosya için ''Takım olarak hayal kırıklığı yaşadık. 29 Ağustos''ta CAS''ın vereceği karar konusunda hala umudumuz var. Umarım karar değiştirilir ve takım olarak Avrupa arenasında boy gösteririz'' yorumunu yapan Slovak yıldız, yeni teknik direktörleri Slaven Bilic için ''Futbol takımı bir orkestra olarak ele alırsak, Bilic tam bir orkestra şefi. Ne zaman ne yapacağımızı çok iyi biliyor'' yorumunu yaptı.

11 yıl önce