|

Siz yazın ben imzalarım

Başkan Muharrem Usta'ya boş mukaveleyi uzatan Özer, her rakamı kabul edeceğini belirtti. Başkan Usta da 3.5 milyon TL olan yıllık ücreti yüzde 35 oranında (1 milyon 200 bin TL) düşürdü.

Yeni Şafak ve
06:00 - 11/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 04:36 - 11/01/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın başlattığı feda operasyonu, kaptanlar nezdinde sonuç vermeye devam ediyor. Bordo-mavililerde kaleci Onur Kıvrak'ın ardından beklenildiği gibi Özer Hurmacı da sözleşmesindeki yıllık ücretinde indirime gitti. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada Özer Hurmacı ile yeni yapılan sözleşmede yüzde 35'lik indirim uygulandığı belirtildi.



Trabzonspor yönetimiyle ücretinde indirim konusunu görüşen Özer Hurmacı, "Siz ne istiyorsanız yazın, ben altına imza atarım" jestini yaptı; yönetim de alt sınır olarak belirledikleri yüzde 35'lik indirimle Özer'in mukavelesini revize etti. 3.5 milyon TL'ye oynayan Özer, ücretinde 1 milyon 200 bin TL indirim yapmış oldu.



Usta'dan teşekkür

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Özer ve Onur'un yaptığı indirimlerin bütçe için iyi bir örnek olduğuna dikkati çekti ve "Bütçe disiplini için kararlı şekilde yola devam" dedi. Usta, iki oyuncuya teşekkür etti.





#trabzonspor
#başkan
#usta
8 yıl önce