|

Size inanıyoruz ve güveniyoruz

Trabzon’a gelerek teknik heyet ve futbolcularla görüşen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Çok şükür sizi çok iyi ve moralli gördüm. Şampiyonluk yolunda sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Kalan 8 maçta bu mücadeleyi hep birlikte göstereceğiz” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 28/05/2020 Perşembe
Güncelleme: 00:53 - 28/05/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Trabzonspor antremanı
Trabzonspor antremanı

Süper Lig’in başlama ihtimaline karşı 5 Mayıs’ta takım halinde çalışmalarına başlayan Trabzonspor’da oyuncular yeniden futbola dönmenin mutluluğunu yaşarken, yapılan antrenmanlar da neşe içinde geçiyor. Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık iki aydır Trabzon’a gelemeyen başkan Ahmet Ağaoğlu’nun bayram için kente gelerek takımla buluşması teknik heyet ve futbolcular üzerinde büyük bir moral takviyesine yol açtı. Oyuncu kadrosuyla buluşmanın keyfini yaşayan başkan Ahmet Ağaoğlu, Trabzon’da bulunan yönetim kurulu üyelerinden ve teknik direktör Hüseyin Çimşir’den takımın son durumu hakkında detaylı bilgiler aldı. Koronavirüs salgını nedeniyle oluşması muhtemel mali tablo hakkında kulüp profesyonelleriyle detaylı bir çalışma yapan başkan Ağaoğlu, alınması gereken tedbirlerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Ekonomik tabloya büyük bir önem veren Trabzonspor, transfer politikasını da bu doğrultuda yürütecek.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

Başkan Ahmet Ağaoğlu, oyuncu kadrosuyla yaptığı görüşmede önemli mesajlar verdi. Salgın sonrası yaşanan süreçte her oyuncunun sağlık durumunu yakından takip ettiklerini hatırlatan Ağaoğlu, “Bizim için önemli olan sizin sağlığınız. Çok şükür takımı çok iyi ve moralli gördüm. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Şampiyonluk yolunda sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Kalan 8 maçta bu mücadeleyi hep birlikte göstereceğiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Başkan Ağaoğlu’nun takıma moral verdikten sonra yönetim kurulu üyelerini topladığı ve kalan 8 hafta ile birlikte önümüzdeki sezona dair nasıl bir yol haritası izleneceğine dair fikir alış verişinde bulunduğu öğrenildi.

Rahmi Anıl Başaran imzayı attı

  • Trabzonspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’un 20 yaşındaki forveti Rahmi Anıl Başaran ile sözleşme imzaladı. Genç forvet dün Trabzonspor Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin ve Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’nın da katıldığı törenle ön sözleşmeye imza attı. Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada ise Balıkesirspor’a sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon TL ödeneceği, ayrıca futbolcunun, Süper Lig veya UEFA maçlarında 8 gol atması halinde bir defaya mahsus 300 bin TL, 15 maça ilk 11’de başlaması halinde yine bir defaya mahsus 300 bin TL, üçüncü bir kulübe transferi halinde ise Balıkesirspor’a ödenen tüm ücretlerin düşülmesi sonrası kalan tutarın yüzde 10’u ödeneceğini bildirdi.
#Trabzonspor
#Rahmi Anıl Başaran
#Ahmet Ağaoğlu
#Transfer
4 yıl önce