|

Skenderbeu-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, bu akşam UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında deplasmanda Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu'ya karşı oynayacağı maç ile Avrupa kupalarında 179. karşılaşmasına çıkacak.

Yeni Şafak
01:00 - 17/09/2015 Perşembe
Güncelleme: 10:09 - 17/09/2015 Perşembe
IHA

Skenderbeu-Beşiktaş maçı bu akşam 22.05'te başlayacak. Futbolseverler mücadeleyi TİVİBUSPOR 2'den naklen izleyebilecek.



Beşiktaş'ın maç kadrosu

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında bu akşam saat 22.05'te Skenderbeu ile Elbasan Arena'da karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, Skenderbeu maçı için bugün öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan THY'ye ait özel bir uçakla Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gidecek.



Beşiktaş, Skenderbeu maçı için son hazırlığını bu akşam TSİ 21.00'de yapacak. Teknik direktör Şenol Güneş, takımın kamp yapacağı otelde TSİ 20.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek.



Teknik direktör Şenol Güneş, Skenderbeu maçı kamp kadrosuna şu futbolcuları dahil etti:


"Tolga Zengin, Günay Güvenç, İsmail Köybaşı, Serdar Kurtuluş, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson, Mustafa Pektemek, Jose Sosa, Kerim Frei, Alexander Milosevic, Cenk Tosun, Necip Uysal, Ersan Gülüm, Andreas Beck, Gökhan Töre, Ricardo Quaresma, Mario Gomez, Luiz Rhodolfo."




Mario Gomez, Skenderbeu'dan pahalı

Beşiktaş'ın rakibi Skenderbeu takımının futbolcularının toplam değeri 7 milyon Euro. Arnavutluk ekibinde en pahalı futbolcular ise 700 bin Euro'luk piyasa değerine sahip Hristov ve Salihi. Buna göre piyasa değeri 10 milyon Euro'yu bulan siyah-beyazlı futbolcu Mario Gomez, Skenderbeu'nun neredeyse 1,5 katı daha pahalı durumda.




#beşiktaş
#uefa avrupa ligi
#skenderbeu
9 yıl önce