|

'Skrtel Fenerbahçe'ye geliyor'

Fenerbahçe, yeni sezon planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli yönetim, Liverpool’dan Martin Skrtel’in temsilcisiyle görüştü.

Yeni Şafak
08:54 - 7/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 09:01 - 7/05/2016 Cumartesi
Diğer
Liverpool'un savunmacısı Skrtel'in adı Fenerbahçe ile anılıyor.
Liverpool'un savunmacısı Skrtel'in adı Fenerbahçe ile anılıyor.

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefini sürdüren Fenerbahçe'de yeni sezon planlanması da devam ediyor.



Ntvspor'un haberine göre, sarı-lacivertli yönetim, Liverpool'un 31 yaşındaki Slovak stoperi Martin Skrtel'in temsilcisiyle ilk görüşmeyi yaptı. Daha önce Beşiktaş'ın da nabız yüklediği deneyimli stoper için Sarı lacivertliler henüz anlaşma sağlamış değil. Skrtel'in temsilcisi ve Liverpool kulübüyle görüşmelerin önümüzdeki günlerde sürmesi bekleniyor.



Sözleşmeleri sona eriyor

Fenerbahçe'de sezon sonunda savunma pozisyonunda Bruno Alves, Michal Kadlec, Hakan Çinemre ve Porto'dan kiralık oynayan Abdoulaye Ba'nın sözleşmeleri sona erecek.



Ba gözden düştü

Sarı-lacivertli yönetim, özellikle stoper pozisyonu için temaslarını ve alternatif arayışlarını sürdürecek. Fenerbahçe yönetimi yaşadığı sık sakatlıklar yüzünden Abdoulaye Ba'nın bonservisini alabilmek için bir transfer çalışması yapmayı şu anda düşünmüyor.



#Fenerbahçe
#Liverpool
#Martin Skrtel
8 yıl önce