|

Skubic tartışmalı penaltı kararını yorumladı

Atiker Konyaspor'un Galatasaray karşısında beraberlik golünü atan Nejc Skubic, galibiyetini kaçıran tarafın kendilerinin olduğunu söyledi. Sloven oyuncu karşılaşmada tartışmalara neden olan penaltı posiyonu için ise, "Ceza sahası içerisinde rakibin yaptığı hareketle yerde kaldım. Pozisyon penaltı oldu" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
11:27 - 24/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:40 - 24/11/2018 Cumartesi
DHA
Kazanılan penaltıda topun başına geçen Skubic, Muslera'yı mağlup ederek topu filelerle buluşturdu.
Kazanılan penaltıda topun başına geçen Skubic, Muslera'yı mağlup ederek topu filelerle buluşturdu.

Galatasaray karşısında penaltı atışını gole çevirerek Konyaspor'a 1 puanı getiren isim olan sağ kanat oyuncusu Nejc Skubic, galibiyetini kaçıran tarafın kendilerinin olduğunu ancak 1 puan aldıkları için de mutlu olduklarını söyledi.

Kulubün internet sitesine açıklamalarda bulunan Skubic, penaltı pozisyonu ile ilgili ise şunları söyledi:

  • "Pozisyonda Amir gerçekten güzel bir pas verdi. Ceza sahası içerisinde rakibin yaptığı hareketle yerde kaldım. Pozisyon penaltı oldu ve sonrasında da beraberliği yakaladık."
"Aykut Hoca pozitif enerji getirdi"

Maçın genel bir değerlendirmesini de yapan Skubic, "1 puan aldığımız için mutluyuz. Ama oyunun geneline bakıldığında galibiyeti kaçıran tarafın biz olduğunu herkes gördü. Hocamız, gelişi ile birlikte takıma çok pozitif bir enerji getirdi. 3 gün gibi kısa bir sürede fazla bir çalışma imkanımız olmadı ama zaten oyuncularımızın birçoğu hoca ve ekibini daha önceden tanıyordu. Bunun takımımıza gerçek anlamda olumlu bir etkisinin olduğunu söyleyebilirim. Bu pozitif durumun etkilerini ilerleyen haftalarda daha fazla göreceğimize ve karşılığında da puanlar toplayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.



#Skubic
#Konyaspor
#Galatasaray
#Serdar Aziz
5 yıl önce