|

Slaven Bilic istedi Jimmy de ''olur'' dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü, son G.Birliği maçı ardından ''Seni takımında görmek istiyorum'' teklifine Jimmy Durmaz şu cevabı verdi: ''Kulübümle anlaşırsanız seve seve gelirim.''

Süleyman Hatısaru
00:00 - 21/05/2014 Çarşamba
Güncelleme: 00:44 - 21/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Slaven Bilic istedi Jimmy de ''olur'' dedi
Slaven Bilic istedi Jimmy de ''olur'' dedi

Gelecek yıl güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına erken başladı. Teknik direktör Slaven Bilic, kadrosunda görmek istediği G.Birliği''nin Türk asıllı İsveçli futbolcu Jimmy Durmaz ile bizzat görüştü. Son oynanan lig maçının ardından rakip takım soyunma odasına giden Hırvat teknik direktör, hücuma yönelik orta saha oyuncusuna, ''Çok kaliteli ve yetenekli bir futbolcusun. Gelecek sezon seni takımımda görmek istiyorum'' şeklinde transfer teklifinde bulundu. Teklif karşısında şaşıran Jimmy''nin de Hırvat teknik adama teşekkür ettiği ve ''Söyledikleriniz beni onurlandırdı. Ama kulübümle sözleşmem devam ettiği için söz hakkı bende değil. Kulübümle anlaşırsanız seve seve gelirim'' şeklinde transfere yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Bu olaydan yönetimi haberdar eden Bilic, bu transfer için aceleci olunmasını istedi. Bunun üzerine harekete geçen yönetici Deniz Atalay, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile temasa geçti. İlk görüşmelerin olumlu geçtiği, bu transferin kısa süre içinde bitirilebileceği öğrenildi.

Veli ameliyat oldu

Veli Kavlak, sezonun sona ermesiyle birlikte Almanya''da sağ omzundan ameliyat oldu. Oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Almeida bitti

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren, kulüp çalışanlarıyla da vedalaşan Almeida için yetkili ağızdan açıklama geldi. Yönetici Ahmet Kavalcı, Almeida''nın dönüşünün imkansız olduğunu belirtti.


10 yıl önce