|

Slimani komşuya gidiyor

Kiralık olarak görev yaptığı Fenerbahçe’de bekleneni veremeyen Islam Slimani için Olimpiakos yeniden devrede. Portekizli teknik adam Martins, Cezayirli oyuncu için bastırıyor.

Haber Merkezi
09:35 - 2/04/2019 Salı
Güncelleme: 09:42 - 2/04/2019 Salı
Yeni Şafak
Slimani Süper Lig'de çıktığı 15 maçta sadece 1 gol atabildi.
Slimani Süper Lig'de çıktığı 15 maçta sadece 1 gol atabildi.

Fenerbahçe’nin sezon başında Leicester City’den kiralanan ancak beklentilerin altında kalan Islam Slimani için Yunan medyasından transfer iddiası ortaya atıldı. Yunanistan’da yayın yapan To10 adlı internet sitesinin verdiği habere göre; Ocak ayında da Slimani için nabız yoklayan Olimpiakos, Cezayirli futbolcuyu yaz transfer döneminde renklerine bağlamak istiyor.

Olimpiakos’un Portekizli Teknik Direktörü Pedro Martins’in Slimani’yi Sporting Lizbon yıllarından beri yakından tanıdığı ve futbolcunun transferi konusunda çok istekli olduğu da aktarıldı.

Ara transfer döneminde de sarı-lacivertli ekipten ayrılması gündeme gelen Islam Slimani’nin kiralık sözleşmesi sezon sonunda tamamlanıyor.

  • Bu sezon Fenerbahçe formasını tüm kulvarlarda 25 kez giyen 30 yaşındaki Slimani, bu maçlarda rakip filelere 5 gol kaydetti. Slimani’nin şu ana kadar attığı 5 golün yalnızca 1’i Süper Lig’de geldi.


#Islam Slimani
#Fenerbahçe
#Olimpiakos
5 yıl önce