|

Slovenya, Robert Koren ile zirve yaptı

Afrika'nın güçlü temsilcisi Cezayir finallere yenilgi ile başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmayı 79. dakikada Robert Koren'in attığı golle kazanan Slovenya ise ilk maçlar öncesi avantajlı taraf oldu

00:00 - 14/06/2010 Monday
Güncelleme: 02:47 - 14/06/2010 Monday
Yeni Şafak
Slovenya, Robert Koren ile zirve yaptı
Slovenya, Robert Koren ile zirve yaptı

2010 Dünya Kupası C Grubu'nda Slovenya, Cezayir'i 1-0 mağlup ederek ilk maçlar sonunda zirveye çıktı. İlk yarısı golsüz biten maçta Cezayir'de 58'de oyuna giren Ghezzal'ın 73. dakikada 2. sarıdan oyun dışı kalmasını iyi değerlendiren Slovenya, oyunu rakip alana yıktı. 79. dakikada kaleci Chaouchi'nin hatasını affetmeyen Robert Koren takımını galibiyete taşıdı: 0-1. Karşılaşma da bu golle sona erdi.


Kaddafi, FİFA'ya ateş püskürdü

Libya lideri Albay Muammer Kaddafi, FIFA'yı 'dünya mafyası' olmakla suçladı. Kaddafi, Dünya Kupası'na küçük ülkelerin de düzenleme hakkını savunarak, “Burada bu dünya mafyasını ve bu yolsuz örgütü kınadığımızı ilan ediyoruz” dedi


İspanya'da Andres İniesta sevinci

İspanya'nın yıldızı Andres İniesta'nın, son antrenmana katıldığı ve İsviçre ile yapılacak ilk maçta forma giyebileceği bildirildi. Teknik direktör Vicente del Bosque, “İniesta, İsviçre karşısında oynayabilecek durumda” diye konuştu.


Ada, Green'i topa tuttu: Sersemin eli

İngiltere kalecisi Robert Green, ABD maçındaki hatalı gol sonrası eleştiri yağmuruna tutuldu. Sunday Mirror, Maradona'nın 1986 yılında İngiltere'ye attığı gol sonrası yaptığı açıkmaya göndermede bulunarak Green'in yediği golle ilgili “Sersemin eli” başlığını attı.



14 years ago