|

Sneijder Çizme’yi istiyor

İtalyan basını, Hollandalı yıldızın Galatasaray'da mutsuz olduğunu ve İtalya'ya dönmek istediğini iddia ederken, eşi Yolanthe'nin de Türkiye'den ayrılmak istediğini yazdı.

Taha Güvendi
04:00 - 28/12/2014 Pazar
Güncelleme: 11:06 - 28/12/2014 Pazar
Yeni Şafak

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'e İngiltere'nin ardından İtalya'dan teklif geldi. Juventus'a yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesi, siyah-beyazlı kulübün teknik direktörü Maximiliano Allegri'nin Hollandalı futbolcuyu istediğini yazdı. Gazete, Sneijder'in Türkiye'de mutsuz olduğunu ve İtalya'ya dönmek istediğini de kaydederken, hayat arkadaşı Yolanthe Cabau'nun da Türkiye'den ayrılmak istediğini iddia etti. Haberde Sneijder'in eşi Yolanthe’nin İtalya'yı sevdiği ve Hollandalı yıldız oyuncunun da İtalya liglerine sıcak bakabileceği ifade edildi. Tuttosport, Allegri'nin Inter'in 2010'da İtalya Ligi, İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasında büyük rol oynayan Sneijder'i transfer listesinin başına koyduğunu belirtti. Sneijder, 2009-2013 yılları arasında İtalya'da Inter formasıyla 116 maçta 22 gol atıp, 36 asist yapmıştı. Galatasaray’da 20 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunan Hollandılı yıldızın sözleşmesi 2016’da sona eriyor. Böylece ara transferde teklif gelmesi durumunda Galatasaray’ın Juventus karşısında eli daha kuvvetli olacak.


Koşmak 3 puana yetmedi

G.Birliği deplasmanında 2 puan bırakarak zirve yarışında büyük yara alan Galatasaray’da tek teselli futbolcuların koşu mesafesi oldu. Göreve geldiği günden bu yana oyuncularının daha çok efor sarf etmesi gerektiğinin altını çizen Hamza Hamzaoğlu’nun çalışmaları meyvesini vermeye başladı. Prandelli döneminde birçok futbolcu 10 km’nin altında koşarken, G.Birliği karşısında 8 futbolcu 10 km’nin üzerine çıktı. Selçuk, 11153, Hamit 10795 km koştu. Sarı-kırmızılılar takım halinde toplam 112.4 km koştu.

#sneijder
#galatasaray
#italya
9 yıl önce