|

Sneijder satılıyor mu?

Kasımpaşa maçından önce izin alıp yurt dışına çıkan, daha sonra teknik direktör Roberto Mancini'nin "Nereye gittiğini bilmiyorum" demesiyle son günlerin en çok tartışılan ismi olan Wesley Sneijder'in, Galatasaray ile yollarının ayrılacağı iddia ediliyor.

Fanatik
00:00 - 4/12/2013 Çarşamba
Güncelleme: 10:17 - 4/12/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Sneijder satılıyor mu?
Sneijder satılıyor mu?

Bu iddiaların güçlenmesinin sebebi ise dün Brezilya'nın Sao Paulo kulübünün resmi sitesinden yapılan Paulo Henrique Ganso açıklaması. Her ne kadar Sao Paulo, Ganso için yapılan teklifi reddetsede Galatasaray'ın Sneijder ile aynı pozisyonda oynamasına ve yabancı sınırına rağmen bu oyuncuya teklif yapması Sneijder'in tamamen gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlanıyor.

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'a karşı oynanan maçta sakatlanan ve daha sonra sadece Real Madrid'e karşı forma giyen Sneijder'in, Kasımpaşa maçı öncesi izin alıp yurt dışına çıkmış daha sonra kontroller için İtalya'da olduğunu açıklanmıştı. Ancak Mancini'nin Sneijder hakkında yaptığı "Nereye gittiğini bilmiyorum açıklaması" kafaları iyice karıştırmıştı.

Son günlerde özellikle İngiliz basınında ismi sıkça Manchester United ile anılan Sneijder ise dün Instagram hesabından yaptığı açıklamada Galatasaray'da mutlu olduğunu ve hiç bir yere gitmeyeceğini söylemişti.

Geçen sezon devre arasında İtalyan devi Inter'den 7.5 milyon avro karşılığında transfer edilen Hollandalı 10 numara, gösterdiği performansla bir türlü beklentileri karşılayamadı.

10 yıl önce