|

Sneijder'de ayrılık sinyali

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızının menajeri Guido Albers, 32 yaşındaki oyuncunun geleceği hakkında konuştu. Albers, “Sneijder, Türkiye'de mutlu ancak giderse Çin'e ya da Amerika'ya gider. Nereye gideceğini sezon sonunda hep birlikte göreceğiz” diyerek transfere açık kapı bıraktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/01/2017 Cuma
Güncelleme: 03:37 - 27/01/2017 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray'ın 10 numarası Wesley Sneijder'in sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlere yanıt geldi. Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers, Hollanda basınına Sneijder hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Albers, 32 yaşındaki futbolcunun bir daha ülkesinde oynamayacağını belirtirken, ''Sneijder'in Hollanda Ligi'ne dönmesini beklemiyorum. Kariyerinizin son zamanlarında başka bir yerde oynamak istersiniz. Sneijder'ın Hollanda Ligi'ne dönmesine gerek yok, zaten orada oynadı. Çin veya Amerika'ya gitmesi daha güçlü bir ihtimal. Oralara transfer olması daha mantıklı olur'' ifadelerini kullanarak transfere açık kapı bıraktı.



Wesley Sneijder'ın Galatasaray'da mutlu olduğuna dikkat çeken Albers, Sneijder'in önceliğinin Çin olmadığını da belirterek, ''Herkes, Çin'den Sneijder için teklifler geldiğini biliyor ama Sneijder için Çin, öncelikli olarak gideceği bir yer değil. Bence Arjen Robben bu konuda çok güzel konuştu. Teklifin miktarı, mantıksal düşünmenizi zorlaştırıyor ama Wesley'in Galatasaray ile şu an kontratı devam ediyor ve Galatasaray'da çok mutlu. Ayrılmak için hiçbir nedeni yok. Yıl sonunda Çin'e mi başka bir yere mi gidecek, nereye gideceğini hep birlikte göreceğiz'' diye konuştu.

#Guido Albers
#Galatasaray
#Wesley Sneijder
7 yıl önce