|

Sofiane Feghouli kalmayı garantiledi

Başkan Burak Elmas tarafından takım bulması istenen Sofiane Feghouli, Galatasaray’da vazgeçilmez oldu. Bu sezon performansını üst seviyeye çıkartan Cezayirli oyuncu, takımda kalmayı garantiledi.

Umut Yılmaz
02:28 - 28/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 02:32 - 28/08/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Feghouli - Nelsson
Feghouli - Nelsson

Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ın bizzat kulüp bulmasını istediği Sofiane Feghouli, sarı-kırmızılı takımın vazgeçilmez oyuncusu oldu. Elmas’ın “Falcao ve Feghouli ile görüştüm. Kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim. İki oyuncuyu da gelecek sezon kadroda düşünmüyoruz” sözlerinden sonra Feghouli’nin performansında yükselme görüldü. Bazı maçlarda sağ kanatta forma giyen Feghouli, bazı maçlarda 10 numara olarak görev yapıyor. 3 maç sağ kanat, 3 maç da on numara olarak forma giyen yıldız isim, iki bölgede de birer gol kaydetti. Sarı-kırmızılı takımda teknik heyet, Feghouli’nin yükselen performansından sonra Cezayirli yıldızın yeteneklerinden yararlanmak istiyor. Teknik kadro, orta sahada 31 yaşındaki tecrübeli oyuncuya serbestlik verecek. Yıldız oyuncu, sarı-kırmızılı takımın bu sezon transfer ettiği genç oyuncuları saha içerisinde yönlendiren isim olacak. Feghouli, hem tecrübesiyle, hem de yetenekleriyle takımını başarılara taşımaya çalışacak.

MORUTAN'IN LİSANSI ÇIKTI

Jesse Sekidika’yı Oud-Heverlee Leuven’e kiralayan G.Saray, yeni transferi Olimpiu Morutan’ın lisansını çıkarttı. Morutan, teknik heyetin şans vermesi halinde Kasımpaşa maçında forma giyebilecek.

ELMAS'A HAK MAHRUMİYETİ

PFDK, Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas’a 45 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin lira para cezası verdi. Kurulun, sarı-kırmızılı kulübe de 100 bin lira para cezası verdiği belirtildi.

#​Sofiane Feghoulİ
#Galatasaray
#Burak Elmas
#Transfer
3 yıl önce