|

Sola Fernandinho

Sarı-lacivertliler, devre arasında takımdan ayrılacağını açıklayan Carlos'un boşluğunu Brezilya'nın Cruzeiro takımında forma giyen sol açık ile doldurmak istiyor. İtalyan basını, Brezilyalı oyuncunun transferi için Fenerbahçe ile birlikte Milan'ın da devrede olduğunu ileri sürdü. 2010'da sözleşmesi biten Fernandinho'nun bonservis ücreti 3 milyon euro.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 8/11/2009 Pazar
Güncelleme: 00:18 - 8/11/2009 Pazar
Yeni Şafak
Sola Fernandinho
Sola Fernandinho

F.Bahçe'de teknik direktör Daum'un yedek kulübesine çekmesinden duyduğu rahatsızlık nedeniyle Roberto Carlos'un devre arasında takımdan ayrılma planları yapması üzerine sarı-lacivertli yönetim de Brezilyalı yıldızın yerine transfer edilecek oyuncu için girişimlere başladı. İtalyan spor portalı “www.tuttomercatoweb.com” ve “www.itasportpress.it” adlı internet siteleri F.Bahçe'nin devre arasında takımdan ayrılacak Roberto Carlos'un yerine Brezilya'nın Cruzeiro takımında forma giyen Fernando Alves Santa Clara'nın (Fernandinho) transferi için görüşmelerde bulunduğunu ileri sürdü.


F.BAHÇE'YE DAHA YAKIN

Site haberlerinde 1981 doğumlu 28 yaşındaki oyuncu için sarı-lacivertli kulüp ile birlikte İtalya'nın Milan takımının da devrede olduğunu yazdı. Ancak Fernandinho'nun transferinde F.Bahçe'nin Milan'a oranla büyük yol katettiği vurgulandı. 2010 yılında kulübüyle sözleşmesinin biteceği vurgulanan haberde, Fernandinho'nun bonservis bedelenin devre arasında transfer edilmesi halinde 3 milyon euro olduğu belirtildi. Sarı-lacivertliler, Brezilyalı oyuncuyu devre arasında transfer etmeyip sezon sonunu beklemesi halinde Fernandinho'yu bedelsiz olarak alabilecek.

14 yıl önce