|

Son aday Martinez

Ara transfer döneminde Süper Lig'in en hareketli takımlarından Trabzonspor, 10 numara pozisyonu için de sona yaklaştı. Tuttosport'un haberine göre bordo- mavili ekip, Torino'da forma giyen Josef Martinez'i sezon sonuna kadar kiralayacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 02:20 - 26/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak

Devre arası transfer döneminin en hızlı takımlarından olan Trabzonspor, sağ bekini Porto'dan Joao Pereira, sol bekini San Lorenzo'dan Emmanuel Mas, sol kanadını Beşiktaş'tan Olcay Şahan, ön liberosunu Leganes'ten eski futbolcusu Carl Medjani, forvet hattını da Akhisar Belediyespor'un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega ile güçlendirdi. Sezonun ikinci yarısındaki ilk 2 maçını kayıpsız atlatan ve ilk devrede yaşadığı puan kayıplarını telafi etmeyi hedefleyen bordo-mavililerde şimdi sıra orta sahayı takviye etmeye geldi. Bordo-mavili yönetimin, ara transfer döneminin bitmesine 6 gün kala forvet arkasında görev alarak hem orta alanı toparlayacak hem de hücum hattını zenginleştirecek bir isim için de çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi.



2 MİLYON EURO OPSİYON SUNULACAK


Bordo-mavililerde, 10 numara pozisyonu için gündeme gelen son adayın İtalya'nın Torino ekibinde forma giyen Josef Martinez olduğu kaydedildi. İtalya'nın önde gelen spor gazeteleri arasında yer alan Tuttosport'un okurlarına duyurduğu haberine göre Trabzonspor yönetimi, İtalyan ekibinin 23 yaşındaki Venezuelalı oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. İddialara göre Trabzonspor'un, oyuncunun bonservisini sezon sonunda almak için 2 milyon Euro opsiyon teklif edeceği de belirtildi.



MİLLİ TAKIMINI DA SIRTLIYOR


2014-15 sezonu başında İsviçre'nin son dönemde uluslararası arenada adından söz ettiren ekiplerinden Young Boys'tan Torino'ya transfer olan 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon İtalyan kulübüyle 13 resmi karşılaşmaya çıktı ve rakip filelere 2 gol bıraktı. Venezuela Milli Takımı'nda da forma giyen Martinez, 2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde şu ana kadar 10 karşılaşmada sahne aldı ve 5 golle muhteşem bir performans ortaya koydu.


#Trabzonspor
#Josef Martinez
7 yıl önce