|

Trabzonspor Joaquin Fernandez'i KAP'a bildirdi

Yeni sezon hazırlıkları için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Yunan orta saha Kourbelis'in ardından ikinci ismi de Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'na bildirdi. Bordo-mavililer İspanyol stoper, Joaquin Fernandez'in transferinin tamamlandığını açıkladı.

Mehmet Onur Nizamoğlu
15:20 - 28/06/2023 Çarşamba
Güncelleme: 15:45 - 27/10/2023 Cuma
Yeni Şafak
Joaquin Fernandez
Joaquin Fernandez

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer harekatını sürdürmeye devam ediyor. Dün akşam resmi olarak ilk transferini açıklayan bordo-mavililer, ikinci hamleyi de yaptı.


Son olarak Real Valladolid forması giyen İspanyol stoper Joaquin Fernandez'i İstanbul'a davet eden Trabzonspor, 27 yaşındaki futbolcuyu KAP'a da bildirdi.


KAP'a yapılan bildirimde, "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Joaquin Fernandez Moreno'nun Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur" denildi.


Maliyeti belli oldu

Trabzonspor, İspanyol stoperin maliyetini açıkladı. KAP'a yapılan bildirimde "Profesyonel futbolcu Joaquin Fernandez Moreno ile 2 (İki) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2023-2024 futbol sezonu için 1.3 Euro, 2024-2025 futbol sezonu için 1.4 Euro garanti ücret ödenecek. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %4,4'ü oranında ödeme yapılacaktır" denildi.


Fernandez, dün akşam Orsic ile birlikte Trabzon'a gelmişti.


#Süper Lig
#Trabzonspor
#Joaquin Fernandez
10 ay önce