|

Son karar Ola Toivonen

Başkan Sadri Şener'in teknik direktör Şenol Güneş'in çok istediği İsveçli yıldız için Hollanda kulübüyle girişimleri hızlandırdığı öğrenildi. 26 yaşındaki yıldız oyuncu, geçen sezon 33 maçta 18 gol kaydetti.

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 12/08/2012 Pazar
Güncelleme: 00:24 - 12/08/2012 Pazar
Yeni Şafak
Son karar Ola Toivonen
Son karar Ola Toivonen

Golcü arayışları içinde olan Trabzonspor'un Ola Toivonen ile ilgilendiği öğrenildi. Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transfer olmasının ardından taraftarlarını heyecanlandıracak golcü transferi için uzun süredir yurt dışında temaslarda bulunan Başkan Sadri Şener'in, adını sır gibi sakladığı yıldız bir oyuncuya yarın akşama kadar imza attıracağı ifade edildi. Teknik direktör Şenol Güneş ile Şener'in, PSV'nin 1.91 metrelik yıldızı Toivonen'i kadrosuna katmak istediği öğrenildi. 26 yaşındaki yıldız, geçen sezon Hollanda Ligi'nde 33 maçta 18 gol attı.

VOLKAN 'ŞEN' OLMADI

Mustafa Pektemek ile takası gündeme gelen Volkan Şen Beşiktaş ile anlaşamadı. Volkan'ın Beşiktaş'tan Trabzon'dan aldığı yıllık ücreti talep ettiği, bunun da kabul görmediği öğrenildi. Volkan, Trabzon'dan yıllık 1.1 milyon Euro ücret alıyor.


Didier Zokora'dan Sol Bamba garantisi

Didier Zokora, vatandaşı Sol Bamba'nın hazırlık maçlarındaki performansının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sol Bamba'nın uyum sürecinde olduğunu belirten Zokora, 'Tanımadığı bir kültüre geldi. En kısa sürede takımın önemli bir parçası haline gelecektir' dedi.


FC Videoton, Turgut Kural'ın takibinde

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştiği Macaristan'ın Videoton takımını yakın takibe aldı. Teknik direktör Güneş'in yardımcılarından Turgut Kural Videoton'un bugün saat 16.30' da sahasında oynayacağı Honved maçını izleyip rakip hakkında rapor tutacak.


12 yıl önce