|

Son karar yeni Neymar

Santos ile sözleşmesi biten Brezilyalı genç oyuncunun kendilerine sınıf atlatabileceğini belirten Bilic, ''2-3 yıl içinde rekor fiyata başka kulüplere satabiliriz'' diye görüş bildirdi

Süleyman Hatısaru
00:00 - 4/06/2014 Çarşamba
Güncelleme: 00:34 - 4/06/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Son karar yeni Neymar
Son karar yeni Neymar

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Brezilya''nın yeni Neymar''ı olarak nitelendirilen genç yıldız Victor Andrade''nin peşine düştü. Sağ kanat ve forvette görev yapabilen genç yıldızı yakın takibe alan futbol direktörü Önder Özen''in tavsiyesi sonrasında teknik direktör Slaven Bilic de bu transfere ''olur'' verdi. Bilic''in, Andrade''nin mutlaka alınması talimatını vererek, ''Hem statü atlarız, hem de çok değil 2-3 yıl içinde rekor paralara satabiliriz'' şeklinde görüşlerini açıkladığı öğrenildi. 1995 doğumlu oyuncunun kulübü Santos ile sözleşmesinin bitmesi ve 1-1-5 milyon Euro gibi bir fjiyata bu transferin bitirilebilecek olması yönetimin de bu transferi cazip bulunmasına neden oldu. Girişimlere en kısa sürede başlanacak.

MOLEDO İLK SIRADA

Brezilya''dan dönen Önder Özen, hazırladığı transfer listesini yönetime sunacak. Özen''in savunma için düşündüğü listesinin bir numarasındaki isim Slaven Bilic''in de çok istediği Rodrigo Moledo yer alıyor. 26 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Brezilya''nın İnternational takımından 5 milyon Euro''ya Metalist Kharkiv''e transfer olmuştu.

10 yıl önce